Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Βόμβα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δηλώνει παρούσα και αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης


http://cdn1.bbend.net/images/news/2015/02/06/zoi-kontino-plano.jpgΗ κα Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για άνιση μάχη της κυβέρνησης εδώ και πέντε μήνες μέσα σε μία Ευρώπη που χρησιμοποιεί το κοινό νόμισμα ως μόχλο καταναγκασμού και εξευτελισμού των απείθαρχων λαών.

Όπως είπε, ο λαός ψήφισε τη συγκεκριμένη κυβέρνηση για να απαλλαγεί από τα μνημόνια και έκανε λόγο πάλι για παράνομο και μη βιώσιμο χρέος, επικαλούμενη και την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Κατηγόρησε μάλιστα τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως εκείνες δημιούργησαν το συγκεκριμένο χρέος.

Κατηγόρησε την Γερμανία πως απόλαυσε το μεγαλύτερο κούρεμα του χρέους από την μικρή Ελλάδα και πως ως αντίποινα έκλεισαν τις τράπεζες επειδή η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα. Μιλώντας για το δημοψήφισμα έκανε λόγο για ένα περήφανο ΟΧΙ του λαού, που σημαίνει ΟΧΙ σε νέα μνημόνια και σε νέα σκληρά μέτρα.

Δήλωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε με ειλικρίνεια και τόνισε πως πάλεψε όσο κανείς προκάτοχός του για τα δικαιώματα των Ελλήνων. Δήλωσε πως τον τιμά και καταλαβαίνει τον εκβιασμό. Διευκρίνισε πως το περιεχόμενο της συμφωνίας δεν θα μπορούσε ποτέ να το ψηφίσει.