Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

το « Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship 2014» , την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 σε Λουτράκι και Κόρινθο.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvvb5k1p2ikMAs_QyGf5ZbU4evt6y7-Yb0RR6G0ztDl4RKJmtnVCWyrYm9jF2ZwSIxXsak55fp826fhuRfDd-UqdiuKNIe2dqe6dLFY0BMqabvxIWA1sCE6jDP2ZrOdiIRFKx2Wzkpwmo/s1600/%C3%8E%E2%80%9C%C3%8E%C2%B9%C3%8F%C5%BD%C3%8F%20%C3%8E%C2%B3%C3%8E%C2%BF%C3%8F%E2%80%9A+%C3%8E%E2%80%9C%C3%8E%C2%BA%C3%8E%C2%B9%C3%8F%C5%BD%C3%8E%C2%BD%C3%8E%C2%B7%C3%8F%E2%80%9A.jpg 
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                           Λουτράκι 24  /09/14
                             ΔΗΜΟΣ                                                                                                  Αρ.Πρωτ. 20757
  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-  ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                 
              ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
-------------------------------------------------------
Δ/νση:          Ιάσoνος 1, 20300 Λουτράκι
Τηλ:              2744360112
Φαξ:             2744067978
E-mail:         info@loutraki.gr

                                                                                                              ΠΡΟΣ:
                                                                                                   -Φορείς και Συλλόγους Δήμου μας


Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Δήμο Κορινθίων, προτίθεται να διοργανώσει το « Loutraki ETU Triathlon European Cup & Mediterranean Championship 2014» , την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

Πρόκειται για ένα διεθνή αγώνα τριάθλου ( κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) με την ονομασία Triathlon 1, που θα διεξαχθεί στην περιοχή του Λουτρακίου και της Κορίνθου. Αποτελεί αγώνα του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου και του Μεσογειακού Πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά από φέτος πιλοτικά με δύο αγώνες, τον πρώτο στην Avola της Ιταλίας και το δεύτερο στο Λουτράκι και Κόρινθο. Για την επόμενη χρονιά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει 4 διεθνείς αγώνες σε προορισμούς της Μεσογείου, που έχουν ως σκοπό να προβάλλουν τη μοναδικότητα της πολιτιστικής τους κληρονομιάς. Ιδιαίτερα για την Ελλάδα, η συμμετοχή της στο Triathlon1 Series όχι μόνο την τιμά ως διοργανώτρια χώρα αλλά και μέσα από αυτήν, θα αναδείξει το Λουτράκι , την Κόρινθο και την Πελοπόννησο ως τον ιδανικό αθλοτουριστικό προορισμό στον παγκόσμιο χάρτη.
Τα οφέλη από την αθλητική εκδήλωση αυτή, δεν περιορίζονται στα αυστηρά πλαίσια της διοργανώτριας αρχής αλλά μέσω αυτής διαχέονται στους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής του Λουτρακίου και της Κορινθίας.
Η ενεργή  συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας αλλά και η ενεργοποίηση μέσω αυτού όλων των φορέων που μπορούν να συνεισφέρουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, θα αποτελέσει κριτήριο επιτυχίας και στοίχημα για τη διοργάνωση και τις πόλεις που θα τη φιλοξενήσουν.
Η πολυετής εμπειρία μας στις προηγούμενες διοργανώσεις σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, μας έχει αποδείξει ότι η αρτιότητα της διοργάνωσης και η διάρκεια της σε μια περιοχή εξαρτάται σε υπέρμετρο βαθμό από τον εναγκαλισμό της από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες της. Για αθλητές ιδιαίτερα αυτού του επιπέδου που θα ταξιδέψουν από δεκάδες χώρες για να συμμετάσχουν στον αγώνα, η αρωγή και προσπάθεια όλων των Δημοτών θα αποτελέσει δείκτη φιλοξενίας.
Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούμε την υποστήριξη σας και τη σύμπραξη στη δημιουργία μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης.
Σας καλούμε στην ενημέρωση- Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13:00.
Παραμένουμε στη διάθεση σας ώστε να καταθέσουμε τις ανάγκες μας, να συμβουλευτούμε τις προτάσεις σας και να προχωρήσουμε άμεσα στο σχεδιασμό τους.
Προσδοκώντας τα μέγιστα αμοιβαία οφέλη και τη μακρόχρονη συνεργασία μας.


                                                                      Με εκτίμηση
                                                                               
                                                                                Γεώργιος Αλκ.Γκιώνης
                                                                                           Δήμαρχος
                                                                   Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων