Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Καραμανλής είπε το μεγάλο "ναι" στον Σαμαρά

Antonis-Samaras-Kostas-Karamanlis

Ισχυρό μήνυμα πανστρατιάς και συστράτευσης θα σταλεί μέσω της συμμετοχής των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης θα είναι παρών στο ιστορικό Athos Pallas το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπως φυσικά και στην εκδήλωση της Αθήνας.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα τιμήσει με την παρουσία του την επετειακή εκδήλωση των 40 χρόνων στην Στέγη γραμμάτων και Τεχνών, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, θέλοντας από τη δική του μεριά του να στείλει το δικό του μήνυμα για την δύναμη και ενότητα της παράταξης.
Πέραν όμως των δύο πρώην προέδρων του κόμματος, μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας και συνένωσης θα στείλουν με την παρουσία τους και ιστορικά πρόσωπα του κόμματος όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταυρός Δήμας και Δημήτρης Σιούφας.