Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αιχμηρή η Κοσιώνη στο Twitter για την απόδραση Ξηρού

Sia-Kosioni
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε εξαιρετικά αιχμηρή για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας με νόημα την εξαγγελία του αρμόδιου Υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου για αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης αδειών σε καταδίκους, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
“Το να ανακαλύπτεις κατόπιν εορτής ότι πρέπει να επανεξετάσεις ένα νόμο, δε συνιστά παραδοχή πλημμελούς άσκησης καθηκόντων; Λέω εγώ τώρα…”, αναρωτήθηκε με νόημα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter η Σία Κοσιώνη.
Το θέμα της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού πήρε διαστάσεις από νωρίς το πρωί, όταν και έγινε γνωστό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από επώνυμους στα social media.

Xristos-PanagiotopoulosΜέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος σχολίασε τις σημερινές εξελίξεις με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
“7 άδειες σε 15 μήνες έδωσαν στον Ξηρό! Χωρίς να έχει αποκηρύξει την τρομοκρατία! Αν το είχε μήπως του έδιναν και το βραβείο της Ακαδημίας;”, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος.