Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

"Επαναστατικό καθήκον" η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού!

Xristodoulos-Xiros
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος είναι άφαντος μετά την άδεια που έχει πάρει.
Ο Ξηρός, που έχει καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη, όφειλε να εμφανίζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας στη Χαλκιδική.
Χθες όμως δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για τον εντόπισμό του.
Μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού Φραγκίσκος Ραγκούσης χαρακτήρισε “επαναστατικό καθήκον” την επιλογή του πελάτη του να… αποδράσει., τονίζοντας ότι ήταν συνειδητή επιλογή η απόφαση του πελάτη του να μην παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο Πάσχος Μανδραβέλης για τη “17 Νοέμβρη” και τον Χριστόδουλο Ξηρό.
“Πολιτική απόφαση” λέει ο γελοίος. Πολύ βολική για τον ίδιο, καταστροφική για συγκρατούμενους του.
Να, που οι γελοίοι της 17Ν υπονομεύουν και την δημοκρατική κατάκτηση της άδειας των κρατουμένων”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάσχος Μανδραβέλης.

ysterografa.gr