Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αιχμές Πρετεντέρη κατά Public Issue για τον ΣΥΡΙΖΑ…

Giannis-Pretenteris
Το ανοιχτό μέτωπό του με τον ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί… ζωηρό ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα” αμφισβητεί ευθέως τη βεβαιότητα της Κουμουνδούρου για άνετη επικράτηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, στον απόηχο και των ευρημάτων της δημοσκόπησης της Public Issue, που προκάλεσε χθες την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει… προηγούμενα και με τον Γιάννη Μαυρή της Public Issue, ο οποίος είχε αποκαλέσει στο παρελθόν τον γνωστό δημοσιογράφο… μαθητευόμενο δημοσκόπο.
Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό άρθρο του στα “Νέα”:
“Ακόμη και μια εταιρεία δημοσκοπήσεων εξαιρετικά φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ όπως η Public Issue, έδωσε χθες στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία τα ίδια ακριβώς ποσοστά που τους είχε δώσει στις 2 Ιουνίου 2012, δεκαπέντε μέρες πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και τα οποία αντιστράφηκαν πλήρως στην κάλπη, δεκαπέντε μέρες αργότερα!
Υπό αυτή την έννοια, όλα είναι ανοιχτά, κι ας αγωνίζεται απελπισμένα ο ΣΥΡΙΖΑ να πείσει για το αντίθετο. Άρα, απολύτως ανοικτές είναι και οι προοπτικές της Κεντροαριστεράς”, τονίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης με το άρθρο του στα σημερινά “Νέα”.

ysterografa.gr