Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Το “εύγε” του Άδωνη στον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Adonis-Nikolaos
Twitter@EmOikonomidis
Η “ομιλούσα Εκκλησία”, εκείνη που δεν κρύβεται, δεν κομπιάζει, τοποθετείται για τα μεγάλα αλλά και όσα φαίνονται μικρά, συναντά ως ηχηρό παράδειγμά της τον Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικόλαο, ο οποίος δεν περιορίζεται σε λόγους αφύπνισης της ελληνικής κοινωνίας, αλλά οικοδομεί και έναν κοινωνικό ιστό, εκεί που συνήθως η επίσημη πολιτεία αδυνατεί (ή… ξεχνάει) να φτάσει.
Σήμερα, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά ένα τέτοιο, χαρακτηριστικό παράδειγμα κοινωνικής δράσης, καθώς επισκέφτηκε το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Γαλιλαία”, που λειτουργεί η Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.
Αν μάλιστα κρίνει κανείς από την αντίδραση του επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας του χώρου του ΕΣΥ, όπως καταγράφηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, η έκπληξη ήταν προφανής.
“Πριν από λίγο με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο στο εξαιρετικό Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδος τους. Εύγε”, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση και από τη σχετική φωτογραφία.

ysterografa.gr