Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ: Συνάντησ​η με τη Γενική Εθνική Συνομοσπον​δία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου.



Ενόψει του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ έγινε δεκτή στα γραφεία της Γενικής Εθνικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου. Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Συνομοσπονδίας αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Εθνική Αντίσταση κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας στα ιστορικά γεγονότα της περιοδου﷽﷽﷽﷽﷽﷽ιάσυμμετοχης ΟΝΝΕΔ, σχετικ                                                                                            όδου.
 Ακόμα, οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας αναφέρθηκαν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους στη σημερινή συγκυρία και στο πως μέσα σε αυτή, καταφέρνουν τόσο να υποστηρίζουν τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων του πολέμου, όσο και να επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Εθνικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, για τους αγώνες τους υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδας και για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Με το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, δήλωσε:
«Τιμούμε σήμερα τους ανθρώπους που έδωσαν με αυτοθυσία τον αγώνα για ελευθερία της Πατρίδας. Οι αφανείς αυτοί ήρωες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τη νέα γενιά που καλείται να δώσει τον δικό της αγώνα, για να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται

Από το Γραφείο Τύπου.