Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τρίποντο ζητά η "Μπάρτσα" κόντρα στην Αχαίκή

Μόνο νίκη με Αχαϊκή η Κόρινθος
Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής  συνεχίζεται την Κυρακή το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Στον 4ο όμιλο, την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Κόρινθος, στην αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο Αχαϊκή, για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους.

Μετά τις δύο ήττες από Παναργειακό και Ένωση Ερμιονίδας, σίγουρα η κατάσταση στο σύλλογο δεν είναι και η καλύτερη και για αυτό όλοι θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να επανέλθει η ηρεμία.
Οι άνθρωποι του συλλόγου τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Αγωνιστικά προβλήματα φαίνεται να μην υπάρχουν, καθώς «ετοιμοπόλεμος» είναι και ο Μάρκος Μπούκης και από εκεί και πέρα, θέλουν όλοι και τη στήριξη του κόσμου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει με ηρεμία την πορεία της στο πρωτάθλημα.
Στο "στρατόπεδο" της Αχαϊκής, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη , καθώς μετά από 4 αγωνιστικές, η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά , παραμένει αήττητη και με συγκομιδή 10 βαθμών φιγουράρει στην κορυφή μαζί με τον Παναργειακό, προερχόμενη μάλιστα, από το 0-0 στο Άργος. Στο αγωνιστικό σκέλος, το μοναδικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τόγια, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ. Στην Κόρινθο την Κυριακή αναμένεται να βρεθούν περίπου 100 φίλαθλοι της Αχαϊκής για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.
Την ίδια ώρα ο έταιρος πρωτοπόρος, Παναργειακός δοκιμάζεται στην Ηλεία κόντρα στην Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενω σε αγώνα ντέρμπι στην Άρτα η ΑΕ Καραϊσκάκης αντιμετωπίζει την ΑΕ Ερμιονίδας. Από την αγωνιστική δεν λείπουν τα τοπικά ντέρμπι. Στην Καλαμάτα μονομαχούν ο Μεσσηνιακός και η "Μαύρη Θύελλα",  στο Μεσσολόγγι η ΑΕΜ υποδέχεται τον Άρη Αιτωλικού και στα Σαγέικα ο Εθνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Λάππα. Ενδιαφέροντας αγώνας θα διεξαχθεί και στην Τρίπολη ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ τέλος ο Παναυπλιακός , στο Ναυπλιο υποδέχεται το Πανόπουλο.
 
Η 5η αγωνιστική
Κόρινθος – Αχαϊκή
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕ Ερμιονίδας
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Παναργειακός
Μεσσηνιακός – Καλαμάτα
ΑΕ Μεσολογγίου – Αρης Αιτωλικού
Παναρκαδικός – ΠΑΟ Βάρδας
Πανναυπλιακός – ΠΦΟ Πανόπουλου
Εθνικός Σαγέικων – Ατρόμητος Λάππα