Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Φιλική τριάρα του Αστέρα Δερβενίου επι του Πανεμεατικού στη Νεμέα (video)

Εξαιρετικό το Δερβένι (1-3) στη Νεμέα (video) 
Δείγματα πολύ καλής δουλειάς έδειξε στη Νεμέα ο Αστέρας Δερβενίου, ο οποίος επικράτησε με 1-3 σε φιλική αναμέτρηση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, αλλά μετά το πρώτο 15λεπτο, ο Παννεμεατικός ανέβασε στροφές και με τον δραστήριο Μυργιώτη, αλλά και τον Ραπουσάι με το αδιάκοπο τρέξιμο, άρχισε να κάνει παιχνίδι.

Μάλιστα προηγήθηκε στο 14’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυργιώτη, παράβαση που κέρδισε ο Κυριάκος μετά από ανατροπή του, από τον Μαστρογιαννόπουλο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Λιβανού, κάτι που κατάφεραν σε κάποιες περιπτώσεις με τον Παπουτσή και κάποια στημένα του Μαρτίνου.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας όταν του δινόταν η ευκαιρία, έβγαινε μπροστά, φτάνοντας και στην ισοφάριση (33’) με κεφαλιά του Πεθαίνου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρυγιάννη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι, δεν άφησαν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Νεμεάς να απειλήσει, είχε δοκάρι αρχικά με τον Μπεκιάι, για να κάνει το 1-2 (53), με κοντινό σουτ του Αντωνόπουλου, μετά από σέντρα του Κουτρούλη.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Μακρυγιάννης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Τσιλιγκίρη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Μοναδικό ελαφρυντικό για τον Παννεμεατικό, η απουσία των Κεμαλάι, Σγούρου, ενώ αρκετοί παίκτες δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να αποδείξουν πράγματα, καθώς η εμφάνιση του β’ μέρους πραγματικά ήταν πολύ κακή.

Όσον αφορά την ομάδα του Δερβενίου, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, οι παίκτες του άλλαζαν την μπάλα, έβγαιναν αρκετές φορές στην επίθεση, ενώ ο Μακρυγιάννης φανέρωσε την μεγάλη του κλάση. Σταθεροί οι Αντωνόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, βοήθησε ο Πεθαίνος, ενώ θετικά πράγματα φανέρωσε και ο νεαρός Λιθοξόου.

Από την πλευρά του Παννεμεατικού, αποκάλυψη για άλλο ένα ματς, ο νεαρός Κυριάκος, πολύ δραστήριος, όσο έπαιξε, ο Μυργιώτης, τρεξίματα είχε ο Ραπουσάι, ενώ σταθερός και πάλι εμφανίστηκε ο Χουσελάς.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κασκαντάμης Γ., Χουσελάς, Τσιάκος, Μαρινός, Κυριάκος, Τζίνης, Ραπουσάι, Παπουτσής, Κωστούρος, Μαρτίνος, Μυργιώτης
Έπαιξαν και οι: Τσιλιγκίρης, Παππάς, Τζας, Φρούσιος, Μπεκιάρης Β.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Λιβανός, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Γκόλγκαρης, Αντωνόπουλος, Στεφανάκος, Πεθαίνος, Μακρυγιάννης, Μπεκιάι, Κουτρσούλης
Έπαιξαν και οι: Φραντζής, Βυζάς, Μερκούρης, Τάφα, Λιθοξόου, Γιαννόπουλος, 

 
apopsi24.gr