Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Θρίλερ στη Ράφηνα! Πτώμα ηλικιωμένης βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών

Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο - ΦΩΤΟ NEWSITΔεν το χωράει ανθρώπινος νους το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στη Ραφήνα! Όλα ξεκίνησαν από την αναπάντεχη δυσοσμία που εντοπίστηκε στις 19.30 δίπλα σε έναν κάδο απορριμάτων που βρίσκεται απένταντι από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους  στη συμβολή των οδών Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου στη Ραφήνα.
 Η δυσοσμία ηταν τόσο έντονη που κίνησε την περιέργεια ενός κατοίκου της γειτονιάς, ο οποίος πλησίασε τον κάδο σκουπιδιών και σοκαρίσμένος διαπίστωσε πως μέσα σε μία σακούλα παρατημένη έξω από αυτόν υπήρχε ένα ανθρώπινο πόδι! Από τη σακούλα προεξείχε μάλιστα η πατούσα και ο αστράγαλος...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ενημέρωσε αμέσως τις αρχές της περιοχής ενώ το θρίλερ είχε και συνέχεια...
 Μέσα στον κάδο εντοπίστηκε κι ένας ταξιδιωτικός σάκος στον οποίο βρέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του σώματος του θύματος τεμαχισμένα.
Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι πρώτες πληροφορίες κανουν λόγο πως το διαμελισμένο πτώμα ανήκει σε μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ωστόσο οι αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν την ταυτότητα της ηλικιωμένης.

newsit.gr