Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Superleague: Πράξη δεύτερη

Superleague: Πράξη δεύτερη
Με δύο επικίνδυνες εξόδους για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερλιγκ.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και οι πράσινοι από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το τρίτο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό ανάμεσα σε Βέροια και ΟΦΗ.

Βέροια - ΟΦΗ (19:15, pamesports, Novasports 2)
Χωρίς προλήματα ολοικληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το πρώτο εντός εδρας παιχνίδι της σεζόν με τον ΟΦΗ. Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Αποστολόπουλο και Πέρεθ. Ο τεχνικός της Βασίλισσας του Βορρά θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια η πολύ καλή παρθενική εμφάνιση με τον Πλατανιά στα Χανιά.
Η αποστολή της Βέροιας:
Αναστασόπουλος,Καντοιμήρης,Γεωργιάδης,Αμαραντίδης,Ορέστες,Μπάρμας,Τζημογιάννης,Σεντεμέντες,Τράπ, Όστοιτς, Βεργώνης, Παυλίδης, Μπαργκάν, Καλτσάς, Πλαβούκος, Μπέν, Μάνος, Μντράκοβιτς, Σεκούντο.
Αποδεκατισμένος ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Ημαθίας ο ΟΦΗ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης αφήσε εκτός αποστολής 8 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Παπάζογλου, Μονιάκη, Κυζιρίδη, Μπανούση, Γιαγκιόζη, Λαμπρόπουλο, Βιτώρο και Φερναντές. Επίσης με ισόπαλο αποτέλεσμα είχαν ξεκινήσει οι Κρητικοί, κόντρα στον Πανιώνιο.
Η αποστολή του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Αγριμάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Ζβαστίγια, Καλαϊτζιτς, Βερόν, Γκαλέτι, Ζε, Κουτσιανικούλης, Μακρής, Νιμανί, Όγιος, Περογαμβράκης, Ροβύθης, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης.
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ (19:15 pamesports, Novasports 1)
Άλυτα τα προβλήματα για τον Μάκη Χάβο και τον Παναιτωλικό, που θα παραταχθεί και στη δεύτερη αγωνιστική με πολλές απουσίες. Δάρλας, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Πόι και Καλί τραυματίες. Ενδιάμεσα της εβδομάδας είχαμε και την λύση της συνεργασίας με τον Μίρνες Σίσιτς.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι, άλλοι είναι τραυματίες ενώ υπάρχουν και τιμωρημένοι.
Οι Κατσουράνης, Λίνο, Λόρενς, δεν θα αγωνιστούν για διαφορετικούς λόγους ενώ αναμένεται να παίξουν οι Κάτσε και Σκόνδρας στα χαφ και στο αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Ο Στέφενς αναμένεται να παρατάξει τους Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρα, Βίτορ, Λόπεθ, Λάζαρ, Κάτσε, Στοχ, Ολίσε, Λούκας και Αθανασιάδη.
Το πιο λογικό είναι να ξεκουραστεί ο Σαλπιγγίδης για να είναι έτοιμος στον αγώνα ρεβάνς με την Σάλκε την προσεχή Τρίτη. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος καθώς η νίκη προέχει για να παραμείνει ο Δικέφαλος του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (19:15, pamesports, Novasports 2)
Κανονικά συμμετέχει ο Κώστας Μενδρινός στην αποστολή του Πανιωνίου για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Το θέμα που δημιουργήθηκε με το δελτίο του έμπειρου μέσου λύθηκε και ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Νίκος Παντέλης, μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς της 2ης αγωνιστικής σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Λαμπρόπουλο, τον τραυματίας Καμπάνταη και τον Κουλοχέρη, ο οποίος προπονείται μόνος του.
Κανονικά υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής χωρίς να συμμετάσχει στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.
Ο «Σίφο» έχει ακόμα ενοχλήσεις στον προσαγωγό αλλά ήρθε σε συνεννόηση με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται στην αποστολή και να δοκιμάσει το πόδι του τη μέρα του αγώνα. Εάν νιώσει καλά θα είναι στο αρχικό σχήμα, ειδάλλως τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Το πιθανότερο πάντως είναι να παίξει.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης, Μπεργκ.
To πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013
ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η. 19:15 NS2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:15 NS1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21:30 NS2
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:15 NS7
ΑΡΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:15 NS2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:15 NS4
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:15 NS3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ .21:30 NS1
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21:30 NS1

enikos.gr