Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πρώτη νίκη για τη Βέροια, 2-0 τον ΟΦΗ

veroiaΜε μια γκολάρα του Μπεν και το 3ο γκολ του Μρντάκοβιτς σε 2 συμμετοχές με τη φανέλα της Βασίλισσας από ασίστ του πρώτου, η Βέροια επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ, ο οποίος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μιλιάζες και άντεξε έως το 67′ χάρη στις επεμβάσεις του Δασκαλάκη. Στους 4 βαθμούς έφτασαν οι Ημαθιώτες, χωρίς γκολ και χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς έμειναν οι Κρητικοί…
 Έχασε πέναλτι, είχε ευκαιρίες αλλά δεν πτοήθηκε η Βέροια που κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε όλο το ματς και πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Οι γηπεδοίχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 6' είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Δασκαλάκης νίκησε τον Μρντάκοβιτς και κράτησε το μηδέν. 4 λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ άγγιξε το 0-1 όμως ο Μιλιάζες σημάδεψε το δοκάρι.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Βέροια έφτασε και σε άλλες περιπτώσεις κοντά στο γκολ αλλά ο Δασκαλάκης ήταν σε μεγάλη ημέρα.

Τελικά χρειάστηκε ένα υπέροχο μακρινό σουτ του Μοχάμεντ στο 67' για να μπορέσουν οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα που άξιζαν.

Ο αγώνας, ουσιαστικά, τελείωσε στο 82' με τον Μρντάκοβιτς να βρίσκει για τρίτη φορά δίχτυα στα δύο πρώτα του ματς.

Ο ΟΦΗ έμεινε με τον ένα βαθμό που πήρε στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο ενώ η Βέροια έφτασε στους 4.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς(90+1' Μάνος), Μοχάμεντ, Μρντάκοβιτς (90+2' Παυλίδης), Οστόιτς, Μπαργκάν (64’ Ρίος)

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης (46’ Ζόρο(71’ Γκαλέτι), Κάλαϊζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης (12’ Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης