Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ενίσχυση για Ροδιά Ξυλοκάστρου

Τέσσερις σημαντικές μεταγραφές ολοκλήρωσε η Ροδιά Ξυλοκάστρου, που φιλοδοξεί να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.
Η μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Νομού Κορινθίας, που ιδρύθηκε το 2012, είχε πέρυσι μια θετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο της και φέτος, στοχεύει σε μια ακόμη καλύτερη πορεία.

Με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν η Ροδιά δυναμώνει, καθώς απέκτησε τέσσερα έμπειρα και ικανά κορίτσια. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν από τον Ήφαιστο Περιστερίου οι Χριστίνα Μπόμποτη (τερματοφύλακας), Γιώτα Μητσοπούλου (φορ) και από την Δραπετσώνα οι Μαίρη Καραδήμα (αριστερό χαφ) και Στέλλα Νικολαϊδη (στόπερ).

Προπονητής της Ροδιάς θα είναι και τη νέα σεζόν ο Νίκος Κολιμάδης, ενώ όπως τόνισε με δηλώσεις της στην ΚS, η πρόεδρος του συλλόγου, Ρένα Σιγάλα, σκοπός είναι η διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κορινθία. "Από πέρυσι έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια και φέτος συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και ζήλο. Στόχος μας είναι η διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κορινθία, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και η αναβάθμισή του. Γι' αυτό αγωνίζομαι και αυτό το σκοπό υπηρετώ", σχολίασε χαρακτηριστικά η Σιγάλα.


Δημιουργία Ακαδημίας

Ήδη από τη φετινή σεζόν, η Ροδιά Ξυλοκάστρου προχωρά και στη δημιουργία Ακαδημίας για κορίτσια από 6 έως 12 ετών. Οι εγγραφές θα γίνονται όλο το χρόνο και είναι δωρεάν. Όσες αθλήτριες επιθυμούν την εγγραφή τους ή επικοινωνία με την ομάδα, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του συλλόγου, K.Τσαλδάρη 13, Ξυλόκαστρο κάθε Τρίτη και Πέμπτη και κατά τις ώρες 18.00-20.00.

korinthostv.blogspot.gr