Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ανώμαλη προσγείωση στο Αγρίνιο o ΠΑΟΚ, ήττα από τον Παναιτωλικό

panetolikos
Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό, που κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο σημειώνοντας την πρώτη του φετινή νίκη και πρώτη επί του Δικεφάλου στην ιστορία του. Ο Παναιτωλικός βρήκε τον ΠΑΟΚ με το μυαλό στη Σάλκε, τον κέρδισε πανάξια.. kai πανηγύρισε την 20η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία.
Ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν από τον ιστορικό επαναληπτικό με τη Σάλκε, για μια θέση στους ομίλους του Champions League, πήγε στο Αγρίνιο με προβλήματα, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη και επιστρέφει στη βάση του, με μια ξεγυριστή σφαλιάρα.
Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, από φιλάθλους γήπεδο του Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει το δύο στα δύο, αλλά η γηπεδούχος ομάδα είχε αντίθετη άποψη. Ο Παναιτωλικός  αφού έκλεισε τους χώρους στην άμυνά του βγήκε στην επίθεση και έψαξε το γκολ. Στο 27' το βρήκε με τον Μπόγιοβιτς να πλασάρει ιδανικά τον Χακόμπο και να ανοίγει το σκορ.
Ο ΠΑΟΚ θέλησε να απαντήσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά ο Ολίσε έχασε την ευκαιρία και σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Μελισσά.
Ο Στέφενς έριξε στη μάχη τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη αλλα η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν πολύ διαφορετική. Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα βρήκε πολλούς χώρους για να κάνει το 3-0.
Στο 86', μάλιστα, κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καμαρά σημάδεψε το δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αθανασιάδη 2 λεπτά αργότερα,
Οι παίκτες του Παναιτωλικού έπαιξαν από το πρώτο δευτερόλεπτο ψυχωμένα, πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, και στο τέλος, πανηγύρισαν, η ειρωνεία χωρίς τους φιλάθλους τους, μια ιστορική νίκη. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά (90' Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72' Γοδόι), Σίλβα Tζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λούκας, Στοχ, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (68' Γεωργιάδης), Κάτσε, Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης), Κίτσιου, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης).