Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

2ο καλλιτεχνικό Bazaar στο Γκάζι με δημιουργήματα ενάντια στη μιζέρια



Η Σχολή Θεάτρου Μοντέρνοι Καιροί θα φιλοξενήσει το 2ο Καλλιτεχνικό Bazaar στο Γκάζι στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013, στις 11.00-22.00, αναφέρει το culturenow.gr.

Σε μια εποχή που οι δυσκολίες άρχισαν να χορεύουν αγκαλιά με τη μιζέρια, αποφασίσαμε , για δεύτερη φορά να βγάλουμε τα χρωματιστά μας σύνεργα και να δημιουργήσουμε ένα καλλιτεχνικό BAZAAR. Επιστρατεύσαμε τη δημιουργικότητά μας και στήσαμε με μπόλικο μεράκι και κέφι, ένα BAZAAR γεμάτο υπέροχα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ δημιουργήματα, για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι!! Επίσημα λοιπόν σας προσκαλούμε να έρθετε για να κάνουμε όλοι μαζί αυτή την έκθεση γιορτή!

Μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ, κρασί, οινόμελο, κοσμήματα, σαπούνια, καλλυντικά, ρούχα, μαριονέτες, αξεσουάρ, πίνακες , είδη σπιτιού και πολλά πολλά άλλα φτιαγμένα από εμπνευσμένους δημιουργούς με πολύ μεράκι και αγάπη , σας περιμένουν να τα απολαύσετε ...!

Στο χώρο του BAZAAR θα λειτουργεί και εστιατόριο – μπαρ με σπιτικά φρεσκοφτιαγμένα φαγητά, καφέδες και ποτά σε πολύ φιλικές τιμές. Ελάτε για μια βόλτα, ελάτε για να γνωριστούμε, ελάτε για να περάσουμε όμορφα. Γιατί η εποχή ευνοεί τις παρέες!

Info
Τοποθεσία Σχολή Θεάτρου Μοντέρνοι Καιροί, Ευρυμέδοντος 4, Γκάζι (στάση Κεραμεικός)
Ημερομηνία 23-24 Φεβρουαρίου 2013, 11.00-22.00, τηλ. επικοινωνίας: 6973 709263


enikolopoulou.gr