Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Σάλος από βίντεο του Κολλάτου με τίτλο... «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» - ΠΑΣΟΚ : Η γελοιότητα έχει και τα όριά της.

`Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη`Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο - απόσπασμα από τη νεα του ταινία, που έχει αναρτήσει στο YouTube ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος.
Στο βίντεο παρουσιάζεται ο θάνατος του Γιώργου Παπανδρέου. Στο βίντεο με τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου να εκφωνεί την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παπανδρέου.
Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη". Τελειώνει με μια «διασκευή» τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε στίχους του Δημήτρη Κολλάτου.
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
  Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης.

 

newsit.gr