Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Οι αποφάσεις που παίρνουμε κάθε Πρωτοχρονιά και που δύσκολα τηρούμε...


SGHSGFSDGDFGDFGDF.jpgΓια μια ακόμη χρονιά, με το ξεκίνημα του νέου έτους, αμέτρητοι άνθρωποι παίρνουν «ηρωικές» αποφάσεις ότι επιτέλους αυτή τη φορά θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν: να χάσουν κιλά, να τρώνε πιο υγιεινά, να πληρώσουν τα χρέη τους και να βάλουν χρήματα στην άκρη, να σταματήσουν το κάπνισμα και τόσα άλλα, ων
ουκ έστι αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα



videoblocks-bartender-is-making-cocktail-at-bar-counter-for-two-girl_b2trkvrm_thumbnail-full01.pngΟ πάγος που σερβίρουν τα μπαρ μπορεί να βλάψει την υγεία μας


Λατρεύεις το ουίσκι on the rocks και τις frozen margaritas; Εάν ήξερες πόσο βρώμικες είναι οι μηχανές πάγου των εστιατορίων και των μπαρ δεν θα τις παράγγελνες ποτέ ξανά.

Διαβάστε περισσότερα

dfgdfgwfwdeff.jpgΓιατί είναι σημαντικό να καταναλώνουμε μπανάνες;


Οι μπανάνες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα πολλών και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γευστικό φρούτο.

Διαβάστε περισσότερα

wefwefwefrwererwerew.jpgH Κύπρος προχωρά σε εργοδότηση γιατρών από την Ελλάδα


Γιατροί από την Ελλάδα θα εργοδοτούνται από τα αυτόνομα δημόσια νοσηλευτήρια, ενώ και άλλοι εξειδικευμένοι γιατροί από την Ελλάδα θα μετακαλούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να καλύψουν τις ανάγκες της Κύπρου σε εξειδικευμένες επεμβάσεις, για τις οποίες μέχρι σήμερα το δημόσιο δαπανά εκατομμύρια ευρώ για μετάβαση Κύπριων ασθενών στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα

bad-sex.jpgΟι γιορτές «φουντώνουν» σεξ και απιστία


Οι γιορτές βάζουν φωτιά στα κρεβάτια και τους κάνουν όλους πιο «άτακτους». Πάρα πολλοί αποχαιρετούν τον παλιό χρόνο και καλωσορίζουν τον καινούριο με… σεξ.

Διαβάστε περισσότερα

dfsdsdsadsadsdsdsadsadsa.jpgΗ προσμονή του Άη Βασίλη και η αποκάλυψη ενός μύθου. Τι να πείτε στο παιδί σας.


Αν και ο Άγιος Βασίλης είναι μια μυθική φιγούρα, η δημιουργία του βασίζεται εν μέρει σ’ έναν σπουδαίο Χριστιανό ονόματι Άγιο Νικόλαο, ο οποίος έζησε τον 4ο αι. μ.Χ.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr