Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Νέος πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου ο Σταύρος Αργειτάκος

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/argeitakos2.jpg
Tη θέση του παραιτηθέντος τέως Δήμαρχου Ευρώτα, Γιάννη Γρυπιώτη, έλαβε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου.

Οι σχετικές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΦΟΔΣΑ έλαβαν ώρα στην Τρίπολη, κατά τη συνεδρίαση του Φορέα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης και επικεφαλής των «Ενωμένων Πολιτών», Σταύρος Αργειτάκος συγκέντρωσε τη σχετική πλειοψηφία στη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας.

Ο κ. Αργειτάκος προτάθηκε για την θέση του Προέδρου από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη. Στην πρώτη του τοποθέτηση ο νέος Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου έκανε λόγο για συνεργασία, ενότητα, πλήρη ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα και σημείωσε πως μετά τις γιορτές θα πρέπει να δουν και τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον Φορέα, αφού υπάρχουν και δικαστήρια εν εξελίξει, λόγω προστίμων και διαφόρων επιβαρύνσεων που καλείται να πληρώσει ο ΦΟΔΣΑ.