Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις  στο 2018, με ανεξήγητη βιάση τα νταούλια στην πολιτική εξουσία και την ενημέρωση βαράνε άρον άρον για έναν ακόμη εθνικό διχασμό στο Βορρά. Αποτελεί διπλωματικό μαζοχισμό αναμφίβολα να ζητά κάποιος να εισέλθει σε μία συμμαχία, σε μία ένωση και να προκαλεί διχασμό σε αυτόν που βρίσκεται ήδη μέσα χάρη στις θυσίες ηρώων στα βουνά της Πίνδου.

Τελικά είναι θολό, κάτι σαν δημιουργική ασάφεια, αν το Σκοπιανό γίνεται επιθετικό όπλο για να διχάσει τη Νέα Δημοκρατία ή όπλο αυτοχειρίας για τον τερματισμό της σημερινής Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σε κάθε περίπτωση ωφελημένοι καταλήγουν οι Αλβανοί και Σλάβοι των Σκοπίων και οι φθονούντες τον ελληνισμό. Η πολιτική εξουσία του τόπου, οι 300 εκλεκτοί που αναφέρει ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Κοτζιάς πλειοψηφικά ή μειοδοτικά για άλλους φέρονται πρόθυμοι να απαρνηθούν για άλλη μία φορά τη λαϊκή εντολή αντιπροσώπευσης των Ελλήνων.

Πιο γλαφυρός και πρόθυμος από όλους ο Πρωθυπουργός της αδύναμης Βορείου γείτονας μας που αναμένει όπως μας ενημέρωσε την ετοιμότητα των Ελλήνων ταγών για λίγο ξεπούλημα Μακεδονίας. Όχι και πολύ πιθανώς, έτσι λίγο για το καλό του χρόνου. Ολίγον έγκυος, ολίγον Μακεδόνας, ολίγον άνδρας που είναι και της μοδός. Πιο θλιβεροί είναι είναι οι οπαδοί του επαμφατορίζοντος πατριωτισμού μας. Υπάλληλοι σε λαθρέμπορους ναρκωτικών, πετρελαίου και τσιγάρων σε μία περίεργη σύμπτωση. Κατανοητη η υποχρέωση υπεράσπισης των εθνικών ιδεωδών τους. 
28 χρόνια τώρα, μία χαμένη γενιά μη αδειοδοτημένης λειτουργίας, δεν μπορεί να ξεχαστεί για τη Μακεδονία, αν μη τι άλλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα αντίληψη της λειτουργίας της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας, έξω από τα κόμματα που διέλυσαν την Ελλάδα όλη αυτή  τη χαμένη γενιά υποδούλωσης στην οποία μεγαλώσαμε υπό το σκοταδισμό της επιλεκτικής επικοινωνιακής τρομοκρατίας και το εθνικό δόγμα της λεηλασίας του εθνικού μας πλούτου, υλικού και άυλου, από φωταγωγημένα ξεπουλημένα σαρκία. Αν μη τι άλλο αναμένουμε στις επόμενες εκλογές ανεξάρτητους υποψηφίους βουλευτές που εκλεγόμενοι θα δημιουργούν ad hoc πλειοψηφίες και έτσι όλοι θα πλέουμε στα διεθνή νερά της παγκοσμιοποίησης ισχυροί και αδάμαστοι. Τι άλλο να πει κανείς στην προσπάθεια συγκάλυψης ενός ακόμα εθνικού εγκλήματος. Μουσουλμανοποιήσαμε τα νησιά που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, τουρκοποιήσαμε τη Θράκη μας ας δώσουμε και λίγο Μακεδονία να ολοκληρώσουμε την πολιτισμική μας κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Να χαρούν και οι θηριοδαμαστές μας άλλη μία φορά.

Αν το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι το γραμμάτιο παραμονής του κ.Τσίπρα στην εξουσία μέχρι το 2019, το εισιτήριο αναχώρησης και επιστροφής του ξανά στην εξουσία ή τα λύτρα της πολιτικής εξολόθρευσης του κ.Μητσοτάκη θα φανεί σύντομα. Όπως όλοι γνωρίζουμε ουδέποτε υπήρξε τέλειο εθνικό έγκλημα. Ούτε στη βιασμένη Κύπρο του Ιωαννίδη, ούτε στην καμμένη Σμύρνη του Στεργιάδη.

Πιο θλιβεροί από όλους μας δεν είναι ούτε οι πολιτικοί μας, ούτε οι παρακρατικοί ξενόδουλοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Είναι όλοι αυτοί οι πατριώτες που τόσα χρόνια μας ζάλιζαν με τις φανφάρες τους και τώρα λουφάζουν, ανθρωπάκια τιποτένια. Εκεί στη Μακεδονία δεν υπάρχει φωνή να λαλίσει να μας πει τη γνώμη της. Ο υπεράνω όλων μας κλήρος που σήκωνε τα λάβαρα μάλλον εκετελεί την Αποστολή του και αυτός για να διατηρήσει τα οφίτσιά του. Εκείνοι οι Στρατηγοί του Βορρά που μας βομβάρδιζαν με πατριωτισμό ονειρεύνται καρέκλες εξουσίας και σιωπούν. Πού είναι οι ομογενείς μας που τόσο πονάνε την ξεχασμένη πατρίδα τους.

Ένα έθνος βιασμένο, διαμελίζεται και βαυκαλίζεται λέγοντας: «Θα ψηφίσω Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ελάχιστες χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει τη FYROM ως Μακεδονία».

Ελάχιστες ήταν και οι χώρες που είπαν ΌΧΙ στο Ναζισμό κάποτε και σήμερα κάποιοι εξαργυρώνουν το αίμα τους ως Έλληνες με έναν οχετό ευρώ και επιχειρήματα για ηλιθίους. Ας τους δούμε λοιπόν και στην Ελληνική Βουλή να πουλάνε την ψήφο τους, να τους καταγράψουν τα πρακτικά της δόλιας μας πατρίδας, να τους χαρούμε.



Στρίβειν δια της Μακεδονίας και όποιος αντέξει…
Μα εγώ δεν ζω γονατιστός, είμαι της γερακίνας γιος,
τι και αν μου ανοίγουν πληγές εγώ αντέχω τις φωτιές,
μάνα μη με λυπάσαι, μάνα να μην με κλαις...

Thedayaftergr