Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη Δημοτικής Αρχης Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στην Τοπική Κοινότητα Παναριτίου




 Η Δημοτική Αρχή Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 επίσκεψη στην Τοπική Κοινότητα Παναριτίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση με τους εκπροσώπους του τοπικού συμβουλίου και τους κατοίκους για ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παναγιώτης Καλύβας, κ. Δημήτρης Κάσσιος, κ. Εμμανουήλ Αλογογιάννης και Κων/νος Κουσουλός, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΞΕ κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάννας κ. Δημήτρης Τζαβέλας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Κεκερής και Τάσος Παναγουλόπουλος.
             Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος του Παναριτίου, έθεσε το πρόβλημα άρδευσης των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής, λόγω της μεγάλης ανομβρίας που σημειώθηκε κατά τη χειμερινή περίοδο και ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή την επίσκεψη Γεωλόγου. Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα αναβάθμισης της αγροτικής οδοποιίας.
            Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να πάει Γεωλόγος στην κοινότητα να πραγματοποιήσει γεωλογικές-υδρογεωλογικές μελέτες για εξεύρεση φλεβών υπογείων υδάτων κατάλληλων για εκμετάλλευση. Επίσης τόνισε ότι, άμεση προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η  βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της περιοχής.
Τέλος, ευχαρίστησε θερμά  τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις επαφές μ΄ όλους τους δημότες ώστε να βρίσκονται λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν και χρήζουν αντιμετώπισης.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης