Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Επιχείρηση εξουδετέρωσης όλων των εναλλακτικών δημοκρατικών λύσεων βρίσκεται σε εξέλιξη με εσωτερικά αθόρυβα χτυπήματα σε όλα τα αντικαθεστωτικά κόμματα στην τελευταία πράξη του ανθελληνικού θιάσου παραεξουσίας. Ταυτόχρονος και ο ευτελισμός του εξοχότατου εκπροσώπου της Δημοκρατίας με απαράδεκτες και προσβλητικές δημόσιες εκφράσεις, ανεξαρτήτως του προσώπου του που έφερε την καταστροφική εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επίτευξη δημοκρατικής ασφυξίας
Συμπληρωματικές επιχειρήσεις αλλοίωσης του εθνικού φρονήματος με σημαίες χωρίς σταυρούς, ταυτόχρονες προβολές της οθωμανικής Σμύρνης και της λούφας και παραλλαγής στην ΕΡΤ και αγκαλιές στο Μαραθώνα. Όταν όλοι οι λαοί της Ευρώπης στέλνουν τους Στρατούς τους στα σύνορά τους ο Ελληνικός μαγειρεύει περήφανα και μοιράζει κρουασάν. Παρατάει τα όπλα και ασκείται ως υπηρετικό προσωπικό σε ΜΚΟ και παρανόμως εισερχομένους στην εδαφική ακεραιότητά μας. Αφύλακτες ακτές παραδομένες σε αλλοδαπούς.
Στη Νέα Δημοκρατία το παραμύθι του ώριμου φρούτου λανσάρεται μόνιμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ξέχασε ως ναυαγός στο νησί των λωτοφάγων γιατί εκλέχτηκε αυτός και όχι ο άλλος. Αποκρύπτεται επιμελώς η μαύρη αλήθεια του καμένου δέντρου όταν θα πέσει το φρούτο. Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστηρίκτρια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Καραμανλικού μπλοκ, της σύμπλευσης με το ΣΥΡΙΖΑ, έχει αναλάβει να κρατάει τα γκέμια της Νέας Δημοκρατίας που παλιώνει εν τω μεταξύ σηψαιμικά μέσα στην αλαλία της. Το αίμα νερό δεν γίνεται. «Αν έρθουν οι εκλογές θα είναι καλοδεχούμενες» διακηρύττει ο νέος Πρόεδρος της αγνοώντας ότι αν δεν έρθουν θα έρθουν οι Αφγανοί. Προφανώς σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία ευελπιστεί να είναι ο Πρώτος Πρωθυπουργός της Μικρής Ελλάδας μας. 

Σε καμένη γη όμως Κυριάκο κανένα άλογο δεν τρέχει, τίποτα δεν φυτρώνει. Ο ηγέτης ανεβαίνει στο άλογο και καλπάζει προς τη νίκη. Δεν σκέφτεται αν θα πέσει. Τότε δεν θα είναι ηγέτης.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη η πιο αμαρτωλή και πιο σοφή πια έχει αθεράπευτη πολιτική κλειστοφοβία. Διέπραξε πράγματι απεχθή εγκλήματα με ένα το χείριστο όλων. Δίδαξε τον εύκολο πλουτισμό ως εθνική ιδεολογία. Μόνο ελαφρυντικό, ότι ήταν και αυτό ένα εκτελεστικό όργανο του Έλληνα «Γκιουλέν». Θέλει τώρα να ξεπλύνει τις αμαρτίες της στον ελληνικό λαό αληθινά αλλά δεν μπορεί.  Ποιος να την εξομολογήσει χωρίς μία πράξη μετανοίας. Δεν υπάρχει εξάλλου άλλος παππάς ακόμα στην Ελλάδα εκτός του εξορκιστή της σωτηρίας της. 
Το Ποτάμι  φρόντισε ο ίδιος να έχει δύο όχθες. Ο Θεοχάρης τσίμπησε το τυράκι της εξουσίας και έπεσε στην παγίδα του εχθρού. Έτσι η ορμή του ποταμιού δεν είναι ακόμη ανατρεπτική. Θέλει και άλλες πηγές για να αντλήσει την αγριάδα του. Αυτή που απαιτείται για να ξεπλύνει τα μπάζα που πετάει εδώ και τόσα χρόνια ο διαλύτης της Ελλάδας.
Ο φέρελπις πάλαι ποτέ Λεβέντης ακόμα δεν μπήκε στην Ελληνική Βουλή για να μας σώσει και του βρήκανε διάδοχο. Ό,τι δεν ελέγχεται διαιρείται απλά. Με την κατάλληλη επικοινωνία, το μάρκετινγκ, τον κατάλληλο αντιπρόσωπο του δικτύου τα πάντα διαλύονται. 
Η Χρυσή Αυγή παραμένει φυλακισμένη ελεύθερη ανταλλάσοντας τον αέρα που αναπνέει με το αμίλητο νερό. Κωφάλαλη σκεπάζει με την σκοταδιστική ιδεολογία της το μανδύα του ολοκληρωτικού καθεστώτος που εγκαθιστά το παρακράτος της Ελλάδας. Μέχρι να χαθεί και αυτή ή να συνεργαστεί στο νέο περιβάλλον. Το δικό της περιβάλλον, κόκκινο ή μπλε αδιάφορο.

Όλοι δεμένοι χωριστά μέσα από τα δεσμά του πνευματικού εκμαυλιστή της Ελλάδας.
Αντεπίθεση απελπισίας λοιπόν από τον κ.Τσίπρα, από το αγαπημένο του παιδί, στη διαπλοκή μήπως και σωθεί. Με όλους τους άλλους ναρκωμένους. Ψεκασμένους. Μήπως και σκίσει τη γάτα της αμφισβήτησης. Όλα θα μας τα πει ο Πρωθυπουργός της απομόνωσης χωρίς να πει μία λέξη. Κουβέντα για τα κρυφά ραντεβού, κουβέντα για τους κ.κ. Φλαμπουράρη και Σταθάκη, κουβέντα για τις απευθείας αναθέσεις, κουβέντα για τις αναβολές της δικαιοσύνης, κουβέντα για την Energa του και αυτός, κουβέντα για τόσα άλλα που χρονίζουν. Εκείνη τη λίστα Lagarde την ξέχασε και αυτός. 
Πόσο τούρκικο κάρβουνο αλήθεια πρέπει να ρίξουμε στη μηχανή τους για να έρθουν πιο γρήγορα οι σύγχρονοι Οθωμανοί μακελάρηδες;
 

Thedayaftergr