Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση βράβευσης του ΣΕΓΑΣ, όπου τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε. Την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε ο βουλευτής, κ. Γιώργος Ψυχογιός, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού στο Νομό Κορινθίας.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων η Έφορος του ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου, κα. Παρασκευή Παχατουρίδου και ο πρωταθλητής, κ. Αντώνης Μέρλος, με τον προπονητή του, κ. Ιωάννη Δαμβουνέλη, οι οποίοι το Σάββατο μας χάρισαν και το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στο άλμα εις ύψος με 2,14 μέτρα στους αγώνες κλειστού στίβου του ΣΕΦ.
Χθες Δευτέρα, ο βουλευτής παρευρέθηκε επίσης στην εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας και του Συνδέσμου Διαιτητών Κορινθίας στο Επιμελητήριο Κορίνθου, όπου στην  παρέμβασή του ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για δράσεις του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Κορινθία και πανελλαδικά. Τέλος, και ως πρώην ποδοσφαιριστής, απένειμε τιμητική πλακέτα στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Ροδιά Ξυλοκάστρου» για την άνοδό της στη Β’ Εθνική.

Κόρινθος, 16.02.2016
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας