Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Στο Δερβένι κυνηγώντας το "Αμερικάνικο όνειρο "“Κάποτε στη Νέα Υόρκη”

Μιά ακόμη πετυχημένη χρονιά, η 9η  , για  το θερινό Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” , τελειώνει. Επί ένα διμηνο και φέτος το καλοκαίρι όπως κάθε καλοκαίρι , εδώ και 9 χρόνια ο θερινός κινηματογράφος , συνέχισε με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει, καθε βράδυ στις 10 τους εραστές της έβδομης τέχνης , τους φανατικούς  σινεφιλ του Δερβενίου και όχι μόνο, σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών με την προβολή ταινιών ποιότητας, τελευταίας παραγωγής.
 Το διάλειμμααπόψε ( Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015) και αύριο 
( Σάββατο 29 Αυγούστου 2015) στις 10:00 το βράδυ προβάλει την τελευταία του ταινία της φετινής (9ης) χρονιάς . Προβάλει την 115λεπτη δραματική αισθηματική , παραγωγής 2014, ταινία

“Κάποτε στη Νέα Υόρκη” 

Σε σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι
Πρωταγωνιστούν : Μαριόν Κοτιγιάρ, Χοακίν Φίνιξ, Τζέρεμι Ρένερ
 

  
Η υπόθεση της ταινίας:
Αναζητώντας ένα καινούριο ξεκίνημα και κυνηγώντας το "Αμερικάνικο όνειρο" η Εύα και η αδελφή της η Μάγδα μεταναστεύουν στη Νέα Υόρκη του 1920 αφήνοντας πίσω τους την Πολωνία. Φτάνοντας στο Νησί Έλλις, τόπο υποδοχής και ελέγχου των μεταναστών, οι γιατροί διαγιγνώσκουν ότι η Μάγδα είναι άρρωστη και χωρίζουν τις δύο αδελφές. Στους δρόμους του Μανχάταν η Eύα, μόνη και απεγνωσμένη, πέφτει θύμα του γοητευτικού Μπρούνο που τελικά θα την οδηγήσει στην πορνεία. Μέχρι που μια μέρα η Eύα θα γνωρίσει τον μάγο Oρλάντο, εξάδελφο του Μπρούνο, ο οποίος θα τη γοητεύσει και σύντομα θα γίνει η μόνη της πιθανή διέξοδος από τον εφιάλτη που ζει.