Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«Αντίο» με ήττα για τον Ατρόμητο στη Κωνσταντινούπολη - Εχασε 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε



Επεσε βαρύ 3-0 για τον Ατρόμητο
Ο Ατρόμητος δεν άντεξε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και γνώρισε την ήττα με 3-0 στη ρεβάνς προκριματικών του Γιουρόπα και αποχαιρέτησε το όνειρο της πρόκρισης στη φάση των ομίλων. Οι ελπίδες για την ομάδα του Περιστερίου περιορίστηκαν με το... καλημέρα, μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Φερναντάο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Ουσιαστικά δεν άλλαζε κάτι για τον Ατρόμητο καθώς και πάλι διεκδικούσε δύο γκολ για την πρόκριση μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα. Οι παίκτες του Γρηγορίου δεν έδειξαν σπιρτάδα και δεν έδειξαν πως πίστευαν στο... θαύμα. Η Φενέρ των 17 διεθνών παικτών πήρε δίκαια τη νίκη και την πρόκριση δικαιώνοντας και το υπερβολικά μεγάλο μπάτζετ της εφετινής σεζόν.
Ο Ατρόμητος μετά το πρώτο γκολ ισορόπησε τον αγώνα μέχρι το τέλος του 45λεπτου και όλα τελείωσαν στο 59΄όταν ο Ερκίν έκανε το 2-0 μετά και το λάθος του Γκορμπούνοφ.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 78΄ με τον Φερναντάο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της Φενέρ η οποία είχε και δοκάρι στο 30΄με τον Σόουζα.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Περέιρα): Βολκάν Ντεμιρέλ, Κίαερ, Σενέρ, Μπα, Τοπάλ, Σόουζα, Ντιέγκο, Κανέρ Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι, Νανί.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Πίτου, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ουμπίντες, Μαρσελίνιο.