Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Δεν άφησαν λεμόνι για λεμόνι στο Καμάρι - Σε αναστάτωση οι κάτοικοι για τις επαναλαμβανόμενες κλοπές καρπών

http://first-magazine.gr/wp-content/uploads/lemonia.jpg
Επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπής καρπών (κατά κύριο λόγο λεμονιών) από δενδροπερίβολα , παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στο Καμάρι που στη κυριολεξία έχει αναστατώσει τους  κατοίκους του χωριού.
Για το λόγω αυτό τη Δευτέρα 24 Αυγούστου αντιπροσωπεία κατοίκων του Καμαρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καμαρίου κ. Π. Αλογογιάννη, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλ. Ανδρικόπουλο προκειμένου να ενημερώσει για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπής καρπών (κατά κύριο λόγο λεμονιών) από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής τους. 
Η συνάντηση έγινε παρουσία και του Αναπληρωτή Αστυν. Δ/ντή του Α.Τ. Ξυλοκάστρου Υπαστυνόμου Β’ κ. Θ. Αινίτη.  Η αντιπροσωπεία αναφέρθηκε στη συχνότητα του φαινομένου και εξέθεσε τα προβλήματα που δημιουργεί στους παραγωγούς. Συζητήθηκαν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου και –μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος ανέλαβε πρωτοβουλία για την ενημέρωση -αρμοδίως- του Αναπληρωτή  Υπουργού  Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση και την υποβολή αιτήματος για συνάντηση ολιγομελούς αντιπροσωπείας με επικεφαλής  το Δήμαρχο με τον Αναπληρωτή Υπουργό. Παράλληλα δεσμεύθηκε να υποβάλει  -εκ νέου-  αίτημα για την  ενίσχυση  του Α.Τ. Ξυλοκάστρου με προσωπικό.