Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΣΠΡΟ Η΄ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ


Το ΜΑΥΡΟ ήταν η ζωή μας για δεκαετίες. Κάποιοι από εμάς δεν γνώρισαν τίποτα άλλο. Το ΜΑΥΡΟ δοξάστηκε και σχεδόν όλοι υποκλίθηκαν σε αυτό. Όποιος αρνήθηκε χάθηκε νωρίς. Όποιος έσκυψε περισσότερο έλαβε αξία και αξιώματα.
Το ΜΑΥΡΟ λέρωσε κάθε κύτταρο της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το έκανε γλιστερό όπως και τις ψυχές μας. Όλοι με τα Μαύρα. Πολιτικοί, δικαστές, στρατηγοί, επιχειρηματίες, ο ίδιος ο Θεός μας.
Χώρες ολόκληρες υποδουλώθηκαν από το ΜΑΥΡΟ της Ελλάδας. Ολόκληρη η Ευρώπη έγινε δέσμια στο τέλος του ΜΑΥΡΟΥ της Ελλάδας. ΜΑΥΡΟ που η ίδια διοχέτευσε ικανοποιώντας τις ακόρεστες ορέξεις μας, με η χωρίς δόλο.
Το ΜΑΥΡΟ τώρα πάγωσε για πάντα, μακριά από την Ευρώπη και τη Δύση. Τίποτα δεν κινείται χωρίς πιστοποιητικό εισόδου στη Δύση. Οι λαοί της Ευρώπης που γνώρισαν το θάνατο στα πεδία των μαχών του 21ου αιώνα δεν θέλουν άλλα μαύρα φέρετρα άσκοπα. Η Ελλάδα όμως ζητάει απεγνωσμένα το ΜΑΥΡΟ της, το παραισθησιογόνο της.
Δεν υπάρχει χρήμα που να μπαίνει σε μία χώρα χωρίς την ευθύνη της Κεντρικής της Τράπεζας που τα πάνθ' ορεί, τα πάντα ελέγχει, τα πάντα εξουσιάζει και για τα πάντα ευθύνεται σε σχέση με το χρήμα που επί αιώνες ρέει στον παγκόσμιο πολιτισμό.
Η Κυβέρνηση του κ.Τσίπρα και Καμένου τέλειωσε όλο το ΑΣΠΡΟ με τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις. Δεν έχει παρά μερικές ακτίνες ΑΣΠΡΟΥ χρήματος, ίσα για μια λευκή σημαία. Ίσως ούτε για 14 ημέρες. Όλο το ΑΣΠΡΟ το έχει ο νικητής ενός παγκόσμιου πολέμου που έχει κριθεί.

Όλοι εδώ όμως  ζητάνε ακόμα το ΜΑΥΡΟ της ανταλλαγής ψυχών. Το ΑΣΠΡΟ δεν είναι για τον Έλληνα. Δεν το έμαθε ποτέ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ο Έλληνας. Μόνο κάτι ανόητοι ρομαντικοί. Ένα 5% το πολύ, όσο και το ποσοστό της μίζας της ΜΑΥΡΗΣ νύχτας των εξοπλιστικών.
Η Δημοκρατία είναι εξάλλου και η θέληση των πολλών. Και οι πολλοί θέλουν το ΜΑΥΡΟ. Όπως η Ιαπωνία ήθελε το 1945 να πολεμάει. Όπως ο Κάρατζιτς όταν πολέμησε το ΝΑΤΟ.

Μόνο εμπόδιο πια η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας και ο ενοχλητικός κ.Στουρνάρας που επιμένει προφανώς να κοιτάει μόνο στη Δύση. Ίσως όχι και λάθος.
Δεν υπάρχουν εξάλλου μόνο εγκλήματα, υπάρχουν και διεθνή οικονομικά εγκλήματα. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, της πολιτισμένης που προσπαθεί πλέον να  την ορίζει το ΑΣΠΡΟ. Εγκλήματα που δικάζονται με διεθνή εντάλματα ανεξαρτήτως της εθνικότητας και ιδεολογίας.
Το ΜΑΥΡΟ της ενημέρωσης, το ΜΑΥΡΟ της δικτατορίας της μίζας δεν μπορεί να υπάρχει πια. Ακόμα και η ΕΡΤ άνοιξε ξανά για την ελεύθερη,  ανεξάρτητη και κρατική ενημέρωση, έτσι δεν είναι.
Σιβυλλικός ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκροτήσης κ.Βούτσης της Κυβέρνησης των Ελλήνων σύμφωνα με τα δημοσιεύματα (http://www.protothema.gr/politics/article/474690/voutsis-uparhei-thema-me-stournara)
"Υπάρχει θέμα «εάν πραγματικά έχει κάνει (σ.σ. ο κ. Στουρνάρας) κάθε προσπάθεια ή δεν την έχει κάνει -και αυτό το ξέρουν οι στενοί οικονομικοί επιτελείς της κυβέρνησης-, για να βρεθούν οι πόροι που θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα στη χώρα, αυτό το δεκαπενθήμερο ή αυτούς τους μήνες. Αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο. Εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα», είπε ο κ. Βούτσης."
Δεν διευκρίνισε όμως κακώς ο κ.Βούτσης για αυτούς τους πόρους. Πρόκειται για ΑΣΠΡΟΥΣ πόρους που όλοι ευχόμαστε ή τους λατρευτούς ΜΑΥΡΟΥΣ που θα μας έδιναν μία δόση παραίσθησης ακόμα, μία ανάσα, ίσως την τελευταία. 

Τους ΜΑΥΡΟΥΣ που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να διώξουν. Να δικάσουν χωρίς αναβολές για τα κακουργήματα τους εις βάρος των αγέννητων νεκρών Ελλήνων.
Ο ενοχλητικός για πολλούς κ.Στουρνάρας από τις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας μάλλον δεν είναι το πρόβλημα, ούτε και η λύση. Η λύση δεν θα έρθει με το ΜΑΥΡΟ. Το ΜΑΥΡΟ μόνο παραβίαση του Συντάγματος μπορεί να φέρει και ΜΑΥΡΕΣ υποκλοπές.

Το ζητούμενο για τη νέα Κυβέρνηση μετά από 100 ημέρες Κυβέρνησης ή Ακυβερνησίας για άλλους είναι ποιος είναι τελικά ο εχθρός μας. Η Δύση ή η Ανατολή. Το ΑΣΠΡΟ ή ΤΟ ΜΑΥΡΟ. Τελικά με ποια πιόνια παίζουμε και ποιον πολεμάμε.  
Πρέπει να συμφωνήσουμε επιτέλους δημοκρατικά, όλοι μαζί και η Κυβέρνηση αντάμα, χωρίς άλλες διαπραγματεύσεις, πριν τελειώσει ο αέρας μας, με την υπαιτιότητα της Κυβέρνησής μας και της θέλησής μας.
 "BRIC(ια) κολλάμε;" 
thedayaftergr.blogspot.gr