Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΑΤΡΙΔΑ


Είναι φορές που δεν μπορείς να μιλήσεις. Μπορείς μόνο να κάτσεις και να δεις το ποτάμι να κυλάει. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, έχει μπει σε άλλη διάσταση πια. Σε μία διάσταση που δεν είναι κανείς άλλος σε αυτό τον κόσμο
Πανηγυρίζει για τη δημόσια Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση. Πανηγυρίζει που δεν έγινε Σομαλία, Ζιμπάπουε και Σουδάν και πληρώνει αύριο τη δόση της, για τη συμμετοχή μας ως έθνος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο του πλανήτη. Πανηγυρίζει για τα δύο λόγια παρηγοριάς του σημερινού Eurogroup. Αυτών των απολίτιστων που δεν μπορούν να συναισθανθούν τι είναι δημοκρατία. Πανηγυρίζει για την περιφορά των ιερών και των οσίων της φυλής μας. Πανηγυρίζει που χρωστά και δεν πληρώνει. Πανηγυρίζει γιατί αύριο ενωμένος ο λαός θα ξαναψηφίσει παμψηφεί. Ευρώ χωρίς το καταραμένο μνημόνιο. Ευρώ με τους μετανάστες της φράουλας, ευρώ με τις μίζες, ευρώ για πάντα. Ευρώ χωρίς Ευρώπη.
Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει ο Στρατός λέει και ο λαός. Ποιος στρατός είναι άγνωστο. Θα δείξει. Το ερώτημα της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί παρά να είναι ένα σύντομα. Οι επόμενοι Έξι της ιστορίας μας θα πρέπει να εκτελεστούν, όπως οι προηγούμενοι του ’22. Και ποιοι θα είναι αυτοί αυτοί οι Έξι. Και ποιοι θα είναι το εκτελεστικό απόσπασμα.
Κανείς δεν πίστεψε ότι ο Πρωθυπουργός Γούναρης και ο Αρχηγός Στρατού του ’22 ήταν προδότες. Αυτοί όμως δημιούργησαν την Καταστροφή. Το συνωστισμό της Σμύρνης. Την ανείπωτη τραγωδία και θηριωδία. Τα κύματα των προσφύγων και τις χαμένες πατρίδες που ξεχάσαμε. Το ξεριζωμό των Ποντίων από τις πατρογονικές τους εστίες και τη μετοίκησή τους σε μία άλλη χώρα μέχρι την επόμενη ημέρα, όποτε και αν έρθει αυτή. Αυτοί οι Έλληνες εκτελέστηκαν δικαίως και αδίκως για το κακό που έκαναν, προφανώς αφελώς, από απλή ανικανότητα να «διαβάσουν τα σημεία των καιρών».
Όλα τελείωσαν. Το Κράτος χρωστάει παντού. Στον κόσμο όλο, στην ίδια την Ελλάδα. Το Κράτος, οι Δήμοι, δεν δανείζουν το Κράτος. Η τέλεια καταστροφή προ το πυλών. Το μαύρο χρήμα των Ρώσων, των αληθινών και των ψεύτικων, η φρούδα ελπίδα μας. Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, ο ενοχλητικός που δεν επιτρέπει το μαύρο στη ζωή μας να μπει να μας λούσει. Για λίγο ακόμα.
Η Ελλάδα πεθαίνει στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη. Αδίκως, γιατί κυβέρνησαν μόνο 6 μήνες. Μοιραίως, γιατί αυτοί το ζήτησαν, εκπροσωπώντας επάξια έναν λαό που ό,τι καλύτερο είχε το έδιωξε στην ξενιτιά. Εκεί που έχουν άλλες αξίες. Τις ελληνικές.
Καληνύχτα Ελλάδα...
 thedayaftergr.blogspot.gr