Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, «Άλλη ελπίδα και προσδοκία για τη χώρα οι νέοι πρωταθλητές του τόπου μας»



 Εμφάνιση SAM_2210.JPG
«Άλλη ελπίδα και άλλη προσδοκία για τη χώρα» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τους πρωταθλητές ΤΑΕ KWON DO από το Λεωνίδιο, Ευγενία Σαρρή, παγκόσμια πρωταθλήτρια κορασίδων το 2014, την Σταματίνα Γεωργίτση, Β΄ Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2014, τον Ιωάννη Γολεγό, Πανελλήνιο Πρωταθλητή το 2012 και το 2013, και τον προπονητή τους κ. Άρη Βελισσαρόπουλο, κατά την τιμητική τους βράβευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.
Εμφάνιση SAM_2199(1).JPG
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε την επίπονη προσπάθεια, την ανιδιοτέλεια, την  πίστη και την αφοσίωση των νέων αυτών αθλητών, στοιχεία τα οποία προσδιόρισε ως «τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε σε δύσκολους καιρούς» και, αφού υπογράμμισε τις ατομικές και οικογενειακές θυσίες των αθλητών, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους και σε κάθε τέτοια προσπάθεια.
Εμφάνιση SAM_2206(1).JPGΕμφάνιση SAM_2202(1).JPGΟ κ. Τατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι η βράβευση αυτή αποτελεί την απαρχή αντίστοιχων βραβεύσεων, «σε μια πορεία ανάδειξης των χώρων δημιουργίας, με πρώτο τον αθλητισμό», όπως δήλωσε, και πρόσθεσε ότι έχει ήδη δώσει σχετική εντολή στους Αντιπεριφερειάρχες να ενισχυθεί ο αθλητισμός από τους διαθέσιμους πόρους της Περιφέρειας, μετά την αδυναμία του Υπουργείου.  
Οι πρωταθλητές Ευγενία Σαρρή, Σταματίνα Γεωργίτση, Ιωάννης Γολεγός και ο προπονητής τους κ. Άρης Βελισσαρόπουλος, αφού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προσωπικά για το ενδιαφέρον, αλλά και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την τιμητική βράβευση, τόνισαν ότι «υπάρχουμε δυνατοί και δεν είμαστε τυχαίοι, αλλά πρώτοι στο βάθρο. Με σκληρή προπόνηση, τη στήριξη του προπονητή και των οικογενειών μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε διακρίσεις στον τόπο μας και τη χώρα»