Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τα Χανιά «κόλλησαν» στον Ταύρο - Όλο και πιο ψηλά η Ερμιονίδα


Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησαν τα Χανιά στον Ταύρο, κόντρα στον Φωστήρα 0-0, με την κρητική ομάδα να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς την Παναχαϊκή στη 2η θέση του 1ου ομίλου. Μάλιστα τα Χανιά έπιασε στη βαθμολογία η Ερμιονίδα, που επικράτησε εντός έδρας του Αχαρναϊκού 2-1.

Στον Ταύρο τα Χανιά μάλλον είχαν ακόμα το μυαλό τους στην ιστορική πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας και «φρόντισαν» κόντρα στον αξιόμαχο Φωστήρα να μην κάνουν σχεδόν τίποτα. Το παιχνίδι στον Ταύρο είχε ελάχιστες καλές στιγμές και σημαδεύτηκε από την αποβολή του τεχνικού του Φωστήρα Κριστίφ Βαζέχα για διαμαρτυρία.
Φωστήρας (Κρ. Βαζέχα): Μπότος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουκίδης, Μουστόγιαννης (64' Υμεράι), Μπέλερης, Σιώπης, Ποτουρίδης (51' Γκατσέτα), Ράμα.
Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γανωτής, Εσόνο, Οικονομόπουλος, Γκότοβος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Κρητικός (85' Αλέκου), Μαρτσάκης (46' Σακελλαρίου)
 

Στο Κρανίδι η Ερμιονίδα έφθασε δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 2-1 του Αχαρναϊκού και παρέμεινε στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ.
Η κεφαλιά του Ιωαννίδη στο 25' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, που «σφράγισαν» τη νίκη στο 87' με γκολ από τον Ταπέ στο 87'.
Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ιλιεφ στο 57', απείλησαν με την ισοφάριση με τον Μωυσιάδη στο 74' και τελικά μείωσαν στο 90+2 με τον Αθανασίου.
Ερμιονίδα ­(Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Ιασωνίδης, Παβίσεβιτς (79' Ταπέ), Σβόγιτς, Κουτσοσπύρος, Όμο, Moυσταφίδης, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος (89' Στάικος), Τσακόν (69' Συμελίδης).
Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης (89' Αθανασίου), Ιωαννίδης, Ίλιεφ, Ζώνας, Γέσιτς, Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (79' Σκαθαρούδης), Ιορδανίδης, Εμέκα, Τσιάμης (31' Νιάρος).
 
Πρόγραμμα - Αποτελέσματα
1ος Όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-1 (83' Γουόρντεν - 90+3' Ζλατκόφκσι)
Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός 2-1 (25' Iασωνίδης, 87' Ταπέ - 90+2' Αθανασίου)
Φωστήρας - Χανιά 0-0
Παναιγιάλειος-Πανηλειακός 3-0 (Ανευ αγώνα)

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου
Άλιμος-Καλλιθέα 15:00
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 18:00 (ΟΤΕ 4)