Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Θα είμαι πάντα δίπλα στους Μεσσήνιους συμπατριώτες μου


Γράφει η
Αντωνία Μπούζα
Η ετυμηγορία των Ελλήνων οδήγησε τη μεγάλη ιστορική φιλελεύθερη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην αντιπολίτευση.
Σεβόμενη την απόφαση των Ελλήνων, εύχομαι να επιτύχει η νέα κυβέρνηση της Χώρας στο έργο που της ανέθεσε ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός και να ξεπεραστούν τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης.
Οι δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να πάρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, οι συνεχείς οικονομικές πιέσεις, αλλά και κάποιες συμπεριφορές , πλήγωσαν τους αγνούς και άδολους πατριώτες που εμπιστεύθηκαν  και στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από κοντά μας .
Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να αποτελεί το σταθερό πόλο εγγύησης της σταθερότητας στην πατρίδα μας, κι ελπίζω αυτή η ήττα, να είναι το εφαλτήριο διαδικασιών που θα απομακρύνουν την εσωστρέφεια και όσα πληγώνουν τους δικούς της ανθρώπους.
Προσωπικά, έδωσα έναν έντιμο αλλά μοναχικό αγώνα για την παράταξη και τους ανθρώπους της στην πιο δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν καίτοι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, επέλεξα έστω και την τελευταία στιγμή να στρατευθώ στην προσπάθεια για το καλό της πατρίδας μας  .
Το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας στη Μεσσηνία, θεωρώ πως αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο μέρος των παθογενειών, που οδήγησαν τη μεγάλη ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας σε συρρίκνωση τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Με το βλέμμα στο μέλλον, υπόσχομαι να είμαι δίπλα στους Μεσσήνιους συμπατριώτες  μου και να εργαστώ για τα συμφέροντά τους τόσο από την τιμητική  Αυτοδιοικητική θέση που μου έχουν εμπιστευθεί, όσο και από την πολιτική θέση του σήμερα.