Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

“Ύμνοι” της FIFA για τον Ολυμπιακό ... είναι καταδικασμένος να κερδίζει πολλούς τίτλους! (video)

FIFA

Ξεκινώντας με τη φράση “στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Ολυμπιακό”, το FIFA Futbol Mundial φιλοξενεί ένα αφιέρωμα – ντοκιμαντέρ στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Στο εξάλεπτο αφιέρωμα της FIFA φιλοξενούνται δηλώσεις του αρχηγού Αβραάμ Παπαδόπουλου, του Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς και του προπονητή της ομάδας Μίτσελ. Mεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στους τίτλους στους παίκτες, τους φιλάθλους, το Καραϊσκάκη και στο ένδοξο παρελθόν.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρει: «Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου όλη η Ευρώπη υποφέρει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον σύλλογο αυτόν τον πρόεδρο, τον κ. Μαρινάκη. Μας στηρίζει διαρκώς και βοηθά την ομάδα να διατηρεί τα υψηλά στάνταρ της. Αυτό βοήθησε επίσης τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για εμάς το περσινό νταμπλ ήταν ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα και σημαντικό για μας.
Το να παίρνουμε τίτλους και να πετυχαίνουμε καλές επιδόσεις και ενώ γινόμαστε μέρος της ιστορίας του συλλόγου είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε τεράστιες επιτυχίες και οι οπαδοί μας είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα μας. Έτσι έχουν υψηλές απαιτήσεις από εμάς και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση. O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.
Έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους και για τον λόγο αυτό αγωνιζόμαστε συνεχώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι οι οπαδοί μας είναι ευτυχισμένοι γιατί αγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά στην Ευρώπη γιατί εκπροσωπούμε την χώρα μας και όλους αυτούς που μας υποστηρίζουν».
Ο Μίτσελ αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ποτέ δεν σταματάμε να θέλουμε να κερδίζουμε και ποτέ δεν σταματάμε να επιδιώκουμε την βελτίωση μας. Μπορεί να είναι πρόκληση η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε επίσης να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας ενθουσιάζει».
Στο ειδικό αφιέρωμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας γίνεται μνεία και στην άφιξη του Χαβιέρ Σαβιόλα με τα πλάνα υποδοχής, με τον Αργεντίνο να δηλώνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα και καταδικασμένος να κερδίζει πολλούς τίτλους.
Πηγή sport.gr

Video