Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Νέα θεωρία-έκπληξη για τη δολοφονία του Κένεντι (video)

Magneto
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στο Ντάλας του Τέξας, οι θεωρίες συνωμοσίας επέστρεψαν.
Το Χόλιγουντ είχε πάντοτε κεντρικό ρόλο σε όλα αυτά τα σενάρια, αυτή τη φορά ωστόσο, η ταινία-έκπληξη που αναφέρεται στη δολοφονία του άλλοτε δημοφιλέστερου Προέδρου των ΗΠΑ, αναφέρεται σε… υπεράνθρωπους.
Πρόκειται για το sequel της ταινίας “X-Men” με τίτλο “X-Men: Days of Future Past”, στην οποία εμφανίζονται ουσιαστικά όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες σε μικρή και μεγάλη ηλικία, όπου, όπως αποκαλύφτηκε, ο “Magneto” εμφανίζεται να έχει ενεργό ρόλο στη δολοφονία του JFK.
Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, αναφέρεται ότι ο Magneto ήταν εκείνος που έσπρωξε τη δεύτερη σφαίρα που πυροβόλησε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, να τραυματίσει θανάσιμα τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, και να συμβάλλει έτσι στον ανελέητο πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και τους μεταλλαγμένους.
Σημειώνεται ότι η ταινία “X-Men: Days of Future Past” κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαϊου του 2014.

Video


ysterografa.gr