Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Κρατείται για χρέη προς το δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Petros-KostopoulosΌπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου, ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος κρατείται, καθώς προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, μιας και έχει διαπιστωμένα μεγάλα χρέη προς το δημόσιο.
Aναφορικά με την εκπομπή Πρωινό MEGA από την οποία απουσίαζε,  αρχικά.δεν υπήρξε καμία αναφορά στη σοβαρότητα του θέματος, ενώ στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου στο πάνελ είχε τοποθετηθεί ένα… ομοίωμά του, και οι υπόλοιποι έκαναν αστεία με την απουσία του γνωστού παρουσιαστή.
Να σημειώσουμε ότι η σύλληψη του Πέτρου Κωστόπουλου αφορούσε, εκτός από τα χρέη του προς το δημόσιο, και εκκρεμείς εργοδοτικές εισφορές.
Λόγω της απουσίας του Πέτρου Κωστόπουλου, τα ηνία παρουσίασης της εκπομπής πέρασαν στα χέρια της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία σημείωσε αργότερα τα εξής:
“Επειδή μου έρχονται διάφορα μηνύματα για διάφορες ανακρίβειες σε sites.
Ο Πέτρος σήμερα λείπει επειδή πρέπει να περάσει μια νομική διαδικασία. Πέρασε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση για την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ για πλημμέλημα, δεν είναι κάτι εξωφρενικό…
Δεν έχει συλληφθεί”.