Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Με συνένωση δυνάμεων, η Ελλάδα κερδίζει (video)

Vassilis-Kikilias-Giorgos-Amiras
Μια μέρα γεμάτη χαμόγελα στο Ελληνικό υποσχόταν η κοινή πρωτοβουλία του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, του Βασίλη Κικίλια και του Γιώργου Αμυρά, με συνδυασμό δράσεων πολιτισμού, άθλησης και ψυχαγωγίας, απευθυνόμενες σε οικογένειες αλλά και μεμονωμένους πολίτες, για τη χθεσινή Κυριακή.
Και, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα χαμόγελα ήταν εκεί, όπως εκεί ήταν οι πολίτες και η διάθεση όλων να συμμετάσχουν σε μια διαφορετική πρωτοβουλία, έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια.
Μια ανάπαυλα στη ρουτίνα μιας καθημερινότητας που πολλές φορές σκοτεινιάζει τη διάθεση των Ελλήνων, ειδικά στην εποχή της μεγάλης κρίσης που διανύουμε, ξεχνώντας ότι είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αλώβητες τις στιγμές που μας κάνουν να περνάμε καλά. Και να βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Η ανταπόκριση του κόσμου και η διάθεση όλων να αγνοήσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπήρξαν η καλύτερη επιβεβαίωση της αφετηρίας από την οποία ξεκίνησε αυτή η κοινή πρωτοβουλία: Ότι με τη σύνθεση και τη συνένωση δυνάμεων, η Ελλάδα κερδίζει. Πηγαίνει πιο μπροστά.
Γι’ αυτό και ο Βασίλης Κικίλιας με τον Γιώργο Αμυρά σκοπεύουν να συνεχίσουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και στο μέλλον, ώστε να διαμορφωθεί ένα δίκτυο συνεννόησης και κοινών δράσεων, με φορείς και οργανώσεις που δεν το βάζουν κάτω στην εποχή της κρίσης, αλλά επενδύουν στο πάθος και το ταλέντο του Έλληνα.

Video



υστερογραφα