Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τσίπρας: Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε όργιο διαπλοκής

Alexis-Tsipras-SYRIZAΣφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το θέμα του φαρμάκου.
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας και την ανάληψη πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση για 10ήμερο διαλόγου και διαβούλευσης με τους φορείς για το ζήτημα της φαρμακευτικης δαπάνης.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιχείρησε να αντικρούσει τις κατηγορίες ότι το κόμμα του εξυπηρετεί συμφέροντα στον χώρο του φαρμάκου, χαρακτήρισε τον Άδωνη Γεωργιάδη… τον καλύτερο υπουργό για να καταστραφεί ο χώρος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ έκανε λόγο για “παιχνιδάκια” από την πλευρά της κυβέρνησης.
Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένα όργιο διαπλοκής. Να αρχίσουμε να κάνουμε εξεταστικές επιτροπές για όλα; Να αρχίσουμε. Έχουμε 4 υποβρύχια που σαπίζουν επειδή μας έφεραν έναν ψευδοεπενδυτή και επειδή ζητάμε το αυτονόητο, να γίνει εξεταστική επιτροπή, μας κατηγορούν ότι εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των ανταγωνιστών τους.

Αυτή η τακτική είναι αστεία. Ειμαστε ανοιχτοί να αντιπαραβάλλουμε τα δισεκατομμύρια της διαπλοκής με τα 3.500 ευρώ που παίρνει διαφήμιση ο ρ/σ Στο Κόκκινο”.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ΕΕΚΕ Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, το μέλος της Π.Γ. υπεύθυνος για θέματα Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος και ο συντονιστής του Τμήματος Υγείας του κόμματος, Νίκος Μανιός.
ysterografa.gr