Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή

kasmathaiopoulosΣκληρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του πολιτικού συστήματος εξαπέλυσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.
Οι δύο βουλευτές κατηγόρησαν εκ νέου το πολιτικό σύστημα και έκαναν λόγο για χαλκευμένο κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο καταρρέει, ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον οποίον είπαν πως κάνει «δήθεν» διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στα κόμματα της Κεντροαριστεράς, κατηγορώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως επιδιώκει την σύμπραξη με την πρωτοβουλία των 58 και την ΔΗΜΑΡ «επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι κάτω από 3% και δεν θα μπει στη Βουλή».
Τέλος, οι βουλευτές κατηγόρησαν τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά κανάλια πως έχουν αποκλείσει πλήρως την Χρυσή Αυγή. Παράλληλα μίλησε και για τα συσσίτια «μόνο για Ελληνες», τονίζοντας πως μόλις τα ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή, τα ξεκίνησαν και τα τηλεοπτικά κανάλια, κατηγορώντας το Mega πως «μάζεψε ρούχα στο Σύνταγμα μαζί με τον Καμίνη και στη συνέχεια τα βρήκαμε πεταμένα όλα στον Σταθμό Λαρίσης».