Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός

olylisabona
Με μοναδικό απόντα τον Γκαετάν Μπονγκ, αναχώρησε το πρωί  για τη Λισαβόνα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπενφίκα, που θα τους καταστήσει φαβορί ενόψει της συνέχειας για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης του ομίλου. "Πάμε για το αυτονόητο. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα", πρόλαβε να πει ο Μίτσελ, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
Τα πλάνα του Μίτσελ είναι λίγο - πολύ γνωστά, ωστόσο όλα θα κριθούν μετά την τελευταία -πριν το ματς- προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους.
Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση τριών χαφ στο κέντρο. Των Σάμαρη, Φουστέρ και Εντινγκά. Ο Μανιάτης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και οι Μανωλάς - Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Η τριπλέτα στην επίθεση θα είναι οι Βάις - Μήτρογλου - Σαβιόλα (ή Κάμπελ).
Φυσικά δεν αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής με τους Τσόρι - Μασάντο να διεκδικούν θέση, αλλά και τον Σαβιόλα να ξεκινάει πίσω από τον Μήτρογλου.
Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

18:30 (τοπική ώρα): Συνέντευξη Τύπου του προπονητή Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή, στο γήπεδο της Μπενφίκα.
19:00 (τοπική ώρα): Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπενφίκα