Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πλειός στο Twitter: "Σοβαρεύτηκε"... υπερβολικά η Χρυσή Αυγή

Giorgos-Pleios
Αιχμηρός για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, με επίκεντρο τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πλειός μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.
Ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου και πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν εξαιρετικά παρεμβατικός στα social media την περίοδο του καλοκαιριού, με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, αυτή τη φορά ωστόσο επέλεξε να αναδείξει ένα ζήτημα επιβίωσης της κοινωνίας και της Δημοκρατίας.
“Κατανοητή η στενοχώρια του Χρύσανθου και ιδίως του Μπάμπη. Σοβαρεύτηκε υπερβολικά η ΧΑ, ώστε γίνεται λίγο δύσκολο το σχέδιο συγκυβέρνησης”, σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Πλειός, αφήνοντας αιχμές κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη, αλλά και του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα για το ενδεχόμενο μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με μια “περισσότερο σοβαρή” Χρυσή Αυγή.

υστερογραφα