Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Διάβημα στον Άρειο Πάγο - Σφοδρή επίθεση Νίκου Κωνσταντόπουλου για τον Χρύσανθο Λαζαρίδη!

Xrysanthos-LazaridisNikos-Konstantopoulos
(Photo Eurokinissi)
Η σκληρή πολιτική κόντρα που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη ανάμεσα στον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ, αποκτά… άλλες διαστάσεις.
Σύμφωνα με τη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στους θεσμούς καιτο πολιτικό σύστημα, και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα έχει καταθέσει μέχρι αύριο διάβημα στον Άρειο Πάγο, κατά του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης άνοιξε χθες μέτωπο με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όταν στο περιθώριο της συζήτησης για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, επανέφερε τη θεωρία των δυο άκρων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κόντρα συνεχίστηκε στη Βουλή, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη για απόπειρα στοχοποίησής της, και ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στο συνταγματικό τόξο.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της στήλης “Μικροπολιτικός” των ‘Νέων”, η κίνηση του Νίκου Κωνσταντόπουλου να προχωρήσει σε διάβημα κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη στον Άρειο Πάγο, στοχεύει πολιτικά τον πρωθυπουργικό σύμβουλο και τη θεωρία των δυο άκρων την οποία επικαλείται.
 Και με δηλώσεις του, τις οποίες δημοσιεύει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, εξαπολύει με τη σειρά του σκληρή επίθεση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη θεωρία των δυο άκρων, την οποία έχει υπερασπιστεί και αναδείξει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.
“Αρνούμαι να δεχτώ πρόσωπα που έχουν δοτούς ρόλους εξουσίας και καλλιεργούν κλίμα πολωτικής αποσταθεροποίησης και επικίνδυνες πολιτικές. Αρνούμαι να παίζουμε με τις φαντασιώσεις του μυαλού τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοκρατία πληρώνει ασήμαντους ανθρώπους που τρυπώνουν στα ενδότερα του κυβερνητισμού”, δηλώνει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στη στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

ysterografa.gr