Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Χρύσανθος: Δεν θέλω να σχολιάσω τον κ. Αντώναρο

Xrysanthos-Lazaridis
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, έκανε λόγο για διαστρέβλωση του νοήματος των σημερινών δηλώσεών του, αναφορικά με τη… χωροθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός συνταγματικού τόξου.
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, σε σχετική… προτροπή της Σίας Κοσιώνη, αρνήθηκε να σχολιάσει την ευθεία κριτική που δέχτηκε μέσω Twitter από τον Ευάγγελο Αντώναρο για τις θέσεις του αυτές.
“Δεν θέλω να σχολιάσω τον κ. Αντώναρο. Για πολλούς λόγους”, σχολίασε με νόημα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο οποίος έδειξε διάθεση να κλείσει τα μέτωπα που έχουν ανοίξει σήμερα, στο περιθώριο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Evangelos-Antonaros
Ο τελευταίος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter… πυροβόλησε εμμέσως τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, με αφορμή τη συνεπή ρητορική του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, περί εξαίρεσης του ΣΥΡΙΖΑ από το συνταγματικό τόξο.
“Οποιος ισχυριζεται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι συνταγματικα αποδεκτο κομμα ειναι επικινδυνα ανιστορητος και πολιτικα ανοητος”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter  o Ευάγγελος Αντώναρος.