Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Έφυγε ξαφνικά η φωνή του Δευτέρου προγράμματος Έφη Μεταλληνού


Έφυγε χθες από τη ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός του Δεύτερου προγράμματος, Έφη Μεταλληνού.

Η φωνή της είχε συνδεθεί άρρηκτα με το Δεύτερο Πρόγραμμα, ενώ στις εκπομπές της είχε φιλοξενήσει σπουδαίους καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτισμού.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου έσκασε σαν βόμβα. Πριν από τρεις εβδομάδες είχε φύγει από τη ζωή, προδωμένος από την καρδιά του, ο αγαπημένος της σύζυγος Τάσος, ένας καταξιωμένος ηχολήπτης της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Μη βιαστούν να πουν κάποιοι πως η Έφη ''έφυγε'' από τη θλίψη της για το μαύρο στην ΕΡΤ, το δεύτερο σπίτι της. Το μαύρο τό'χε νιώσει στην ψυχή της με την αναχώρηση του Τάσου. Στην περίπτωση τους ίσχυε αυτό που λέγεται πως αρκετά ζευγάρια έπειτα από χρόνια συμβίωσης αρχίζουν και μοιάζουν μορφολογικά μεταξύ τους. Και μιλάμε για ένα ζευγάρι ώριμων ανθρώπων που ήταν μαζί από τα πολύ νεανικά τους χρόνια. Ερωτευμένοι μέχρι το τέλος.
Σημειολογικά, πάντως, οι τόσο κοντινοί με το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά και μεταξύ τους, θάνατοι του Τάσου και της Έφης Μεταλληνού μπορεί και να δηλώνουν την επικράτηση ενός γενικευμένου μαύρου στη δημόσια ζωή αυτού του τόπου, αλλά και στην ιδιωτική ζωή του καθενός προσωπικά.
Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στις 15:30 στο Β΄ Νεκροταφείο του Αγίου Ισιδώρου.