Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Α.Ο. Λουτρακίου & Αστέρας Δερβενίου - Α. Ο. Σπαθοβουνίου


Με τους αγώνες της προτελευταίας (29ης) αγωνιστικής  συνεχίζεται αύριο , Σάββατο, στις 5 το απόγευμα , το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας. Ο πρωτοπόρος Α. Ο. Λουτρακίου αγωνίζεται , στο Χιλιομόδι κόντρα στον Ατρόμητο , την στιγμή που , στο γήπεδο του Σολομού , η ομάδα της Κλένιας υποδέχεται τον Πανσολυγειακό.
Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" ,στο Δερβένι , ο Αστέρας αντιμετωπίζει την έκπληξη του φετεινού πρωταθλήματος ομάδα του Σπαθοβουνίου. Για ακόμα ένα ματς, ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, στον Αστέρα Δερβενίου, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς  θα απουσιάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές του.
 Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Αστέρας Δερβενίου, στα τελευταία μάτς αγωνίζεται με πολλές και σημαντικές ελείψεις , εντούτοις μαχεται με σθένος και έχει μία σειρά αγώνων που είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση. Ετσι και στο μάτς κόντρα στον Α.Ο. Σπαθοβουνίου, ο  τεχνικός του Αστέρα , δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χρόνη Μαστρογιαννόπουλο (στρατευμένος), Βαέλ Ρούτσι, Χρήστο Αναγνωστόπουλο, τον Νίκο Παπαδημητρίου, ο οποίος θα λείψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Θεοδόσης Καπούς είναι αμφίβολος, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Από εκεί και πέρα, ο κ. Μεϊμάρογλου, σε δηλώσεις του ανέφερε:
«Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, για το πολύ δύσκολο μάτς που έχουμε το Σάββατο, κόντρα στο πολύ δυνατό και ποιοτικό συγκρότημα του Α.Ο. Σπαθοβουνίου. Καταρχήν, ξεκινώντας τις δηλώσεις για την εν λόγω αναμέτρηση, θέλω να τονίσω, ότι για μένα είναι μία ιδιαίτερη ''στιγμή'' αυτός ο αγώνας, καθώς η ομάδα που προπονώ, ο Αστέρας Δερβενίου, θα αντιμετωπίσει μία ομάδα, την οποίαν έχω υπηρετήσει με επιτυχία ως προπονητής της κατά το παρελθόν και αυτό και μόνον, με κάνει να είμαι φορτισμένος συναισθηματικά. Δεν το κρύβω ότι όσες ομάδες με έχουν τιμήσει με την συνεργασία τους μέχρι τώρα στην προπονητική μου σταδιοδρομία, τις αγαπώ ιδιαίτερα και δεν ξεχνώ τούς φίλους αλλά και την αναγνώριση στο έργο μου, που απλόχερα μου απέδωσαν... Ωστόσο έχουμε μάθει να ''ζούμε'' με τις δυσκολίες, έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα που έχουμε την τεχνική ηγεσία της ομάδος, και πιστεύω ότι τα παιδιά που θα κληθούν να αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσθέσουμε άλλη μία θετική παρουσία στο ενεργητικό μας. Θέλω οι φίλοι της ομάδος να σταθούν και πάλι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, διότι το αξίζουν και τιμούν την ιστορική φανέλα του συλλόγου».
Τον Εθνικό Ξυλοκέριζας αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Πανκαμαριακός , μια αναμέτρηση στην οποία ο αντίπαλος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να ελπίζει στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία. 
Ο Γιώργος Καρυώτης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Νίκο Τσιπά, τον τραυματία Κουμούση, αλλά και τον Ενό.

Τον Ηρακλή Λεχαίου αντιμετωπίζει η Θύελλα Πετρίου. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τίνι Τουρέ.

Τον Παννεμεατικό αντιμετωπίζει στη Νεμέα, ο Σαρωνικός Γαλατακίου και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και μαθηματικά. Ο τεχνικός της ομάδας, Παντελής Κουρούπης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Φυσικά το μυαλό όλων θα είναι και στην αναμέτρηση του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τον Πανκμαριακό, όπου επιθυμούν «στραβοπάτημα» της ομάδας του Χρήστου Παπαντωνίου, ώστε να μην υπάρχει άγχος για τη συνέχεια.
Στο Βέλο η Ελλάδα υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους ενώ ο Ολυμπιακός Λουτρακίου κερδίζει στα "χαρτιά" τον αγώνα με την Προοδευτική Περιγιαλίου , η οποία έχειαποχωρήση τουπρωταθλήματος.

 
29η αγωνιστική 17:00
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  3 - 0 α. α.