Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο Τσίπρας χτυπάει την κυβέρνηση για τα "χάλια" του ΕΣΥ

Alexis-Tsipras-ESY
Η “μαύρη τρύπα” του ΕΣΥ που έχει βγάλει… στο δρόμο εργαζομένους, φορείς και γιατρούς, ενώ προκαλεί και ενδοκυβερνητικές “εστίες”, με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά να αμφισβητούν την ορθότητα των επιλογών του αρμόδιου Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου (το ΠΑΣΟΚ μάλιστα φέρεται να διεκδικεί το υπουργείο Υγείας στον ανασχηματισμό για δικό του στέλεχος), έρχεται στην πρώτη σειρά της κυβερνητικής ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί αύριο τους χώρους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, επικεφαλής αντιπροσωπείας βουλευτών, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και το επιστημονικό συμβούλιο, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων, θα επισκεφτεί τους χώρους του νοσοκομείου, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή ομιλία-συζήτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα σχεδιάζει να αναδείξει το επόμενο διάστημα τα υπαρκτά προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε μια προσπάθεια να επιβαρύνει το κλίμα για την κυβέρνηση, και να “σπρώξει” την κοινωνία σε μαζικές κινητοποιήσεις.
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται το επόμενο διάστημα να επισκεφτεί και άλλους χώρους του ΕΣΥ, με θεματικό προσανατολισμό και στόχευση.

Ysterografa.gr