Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τα στοιχήματα για την Αλέκα!

Ekloges-KKE_300x250.jpg
Έντονες φήμες έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες πως η Αλέκα Παπαρήγα θα αποχωρήσει από την ηγεσία του ΚΚΕ και η Unibet, η μόνη εταιρία που προσφέρει στοιχήματα για την Ελληνική επικαιρότητα έχει ήδη βγάλει αποδόσεις για το “ποιός θα είναι ο επόμενος Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ”.
Το 19ο συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος ξεκίνησε χθες (11/4/2013) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας στη συνέχεια θα αναδείξουν τον Γενικό Γραμματέα του Κόμματος.
Αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites υποστηρίζουν πως η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα θελήσει να επανεκλεγεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα και αποκαλύπτουν τα ονόματα των επικρατέστερων υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος με την ολοκλήρωση του 19ου συνεδρίου.
Στο site της Unibet θα βρεις αποδόσεις και στοιχήματα για το “αν η Αλέκα Παπαρήγα θα αποχωρήσει από την ηγεσία του ΚΚΕ“, αλλά και για το “ποιος θα είναι ο επόμενος Γενικός Γραμματέας”.

Παρότι αντίστοιχες φήμες έχουν διαψευστεί αρκετές φορές στο παρελθόν το σενάριο αποχώρησης της Αλέκας Παπαρήγα φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σύμφωνα με τα στοιχήματα της Unibet (1.30 πληρώνει να μην επανεκλεγεί η Παπαρήγα).

Από τα ονόματα των υπολοίπων υποψηφίων για την ανάληψη της ηγεσίας ξεχωρίζουν οι Γιώργος Μαρίνος (απόδοση 3.40) και Δημήτρης Κουτσόυμπας (απόδοση 4.25), ενώ λιγότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνουν οι Νίκος Σοφιανός (απόδοση 7.75) και Θανάσης Παφίλης (απόδοση 12.00). Τέλος όσοι πιστεύουν στις μεγάλες εκπλήξεις και θέλουν να κυνηγήσουν τα μεγάλα κέρδη μπορούν να ποντάρουν στη Λιάνα Κανέλλη που πληρώνει απόδοση 42.50!

Μπες τώρα στο site της Unibet και δες όλα τα ειδικά στοιχήματα για τις εκλογές στο ΚΚΕ.

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 7,2 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

 Unibet Partners