Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε. κ. M. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​ΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙ​Ο ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, μεταβαίνει, σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου, στο Νομό Κοζάνης, όπου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο  Προσυνέδριο του κόμματος. 

Αύριο Σάββατο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού.

Την Κυριακή, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, το τέταρτο Προσυνέδριο του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η Δυτική Μακεδονία. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.  
Ταυτόχρονα, κλιμάκια του κόμματος, με επικεφαλής βουλευτές πραγματοποιούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και κομματικά στελέχη στην Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα