Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αγωνία για σωτηρία στην Α2' Κορινθίας

Με τους αγώνες της προτελευταίας (29ης) αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Κορίνθίας. Η μισή αγωνιστική διεξάγεται το Σάββατο.
 Ο ήδη πρωταθλητής  Κύψελος Κορίνθου αντιμεπίζει αύριο , στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αετό, που αναζητεί το τρίποντο που θα του εξασφαλίση την παραμονή του στην κατηγορία, όπως και ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου κόντρα στον Τενεάτη Αθηκίων. Την ίδια ώρα στο Συνοικισμό ο "καταδικασμένος" με υποβιβασμό Άρης Κορίνθου υποδέχεται τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στο Κρυονέρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή, όπου στο πιό ενδιαφέροντα αγώνα της ημέρας ο Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Α. Ο. Λεχαίου , με τους δύο αντίπαλους να αναζητούν το τρίποντο για την παραμονή τους στη κατηγορία, όπως τρίποντο παραμονής ζητάει και η Αλμυρή κόντρα στον Πανευρωστινιακό. Στο Σολομό η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ουραγό Άρη Βοχαϊκού, ενώ τέλος στην Τραγάνα του Κιάτου η Αναγέννηση υποδέχεται τους Γαλάζιους Νέους.

29η αγωνιστική
13-01-13 16:00
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ
  14-01-13 16:00
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ