Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Μουρούτης προς τους "δημοσιογραφούντες" του Unfollow: Tο πάρτυ με τις ΜΚΟ τελείωσε


Σκληρό μήνυμα με αιχμές του Γιώργου Μουρούτη πριν λίγο από την προσωπική του σελίδα στο facebook προς τους "δημοσιογραφούντες" του  περιοδικού Unfollow :

Θέλω να ενημερώσω τους "δημοσιογραφούντες" του Unfollow με τις διπλές και τριπλές ιδιότητες, με τις ΜΚΟ που ρουφούσαν το δημόσιο και ευρωπαϊκό χρήμα για πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις σύγχρονης "τέχνης"και τους αναπαραγωγείς των αθλιοτήτων τους (left.gr και λοιπούς τεθλιμμένους) ότι "the party is over".
Μπορεί η προσκόλληση στον ΣΥΡΙΖΑ να τους δίνει άλλοθι να δημοσιεύουν φωτογραφίες "λιντσαρισμένου Πρωθυπουργού" να γράφουν τα πιο ακραία ψέμματα για όποιον δεν τους αρέσει, να στοχοποιούν ανθρώπους, να σουλατσάρουν στην Βουλή για να φωτογραφηθούν παρέα με τον κ. Τσίπρα, αλλά τους επαναλαμβάνω "the party is over".
Μετά το πάγωμα των χρηματοδοτήσεων και τον φορολογικό έλεγχο των διαφόρων ΜΚΟ, που αποφάσισε και εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του... Και να είναι σίγουροι ότι όσες ύβρεις, απειλές, εκβιασμούς και αν επιχειρήσουν, όσες "συμμαχίες και αν επιδιώξουν" το πάρτυ με τις ΜΚΟ τελείωσε.
Ας απευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ...