Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

NEA ΔHMOKΡATIA: Aντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το φόρο ακινήτων - να καταργηθεί, δεν θα καταργηθεί..


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το φόρο ακινήτων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά, η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη... ενιαία... μία και μόνη...ανάλογα, πάντα, με το ποιος μιλάει...
Αυτή τη φορά, το λεγόμενο “χαράτσι”, σύμφωνα με:
1.    Τον κ. Δραγασάκη, στη ΝΕΤ, στις 23/02/2013, δεν θα καταργηθεί, παρά μόνο για ειδικές κατηγορίες, όπως είναι οι άνεργοι.
2.    Τον κ. Σταθάκη, στο ΒΗΜΑ FM, στις 9/5/2012, πρέπει να καταργηθεί.
3.    Τον κ. Σταθάκη και πάλι στις 28/02/2013 σε συνέντευξη Τύπου, θα ενσωματωθεί σε ενιαίο φόρο που θα επιβάλλεται σε όσους διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.
4.    Τον κ. Μηλιό, στο ΑΠΕ, στις 28/02/2013, θα καταργηθεί από μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
5.    Και, τέλος, τον κ. Τσίπρα, την 01/10/2011, στην ΚΠΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ο οποίος δήλωσε ότι θα δώσει τα λεφτά που οφείλει από το “χαράτσι” στο “ΚΕΘΕΑ” και λίγες ημέρες πριν, στις 9/2/2013, ξεκαθάριζε ότι δεν το πληρώνει για παραδειγματισμό.
Ένα είναι βέβαιο: Ότι η αναμέτρηση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει άφθονο γέλιο στον Ελληνικό Λαό».


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία COSCO - Hewlett-Packard - ΤραινΟΣΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Κατά τη συνήθη πρακτική του, ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά μία ακόμα μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα και ονειρεύεται κρατικοποιήσεις και δημεύσεις τύπου Βόρειας Κορέας.
Είναι σαφές πως για την Κουμουνδούρου “λεφτά υπάρχουν”, αρκεί να μην είναι σε ευρώ. Θα τα προτιμούσαν σε δραχμές ή έστω σε βορειοκορεάτικα γουόν».