Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο ο Βορίδης


Makis-VoridisΥπέρ των απολύσεων στο δημόσιο τάχθηκε σήμερα ο Μάκης Βορίδης, με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, δημιουργώντας έτσι νέο θέμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Ο λόγος του Μάκη Βορίδη έχει πρόσθετη βαρύτητα, μιας και δεν είναι απλός βουλευτής αλλά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της θέσεώς του δηλαδή εκφράζει περισσότερο πειστικά την κεντρική πολιτική γραμμή της Συγγρού.
Δική μου θέση είναι ότι οι απολύσεις δεν πρέπει να είναι ταμπού. Οφείλουμε να έχουμε αξιολόγηση, η αξιολόγηση μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό των εργαζομένων στο δημόσιο, ανάλογα με τις ανάγκες του”, δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος σχολίασε ότι εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι, ουσιαστικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.
Ο Μάκης Βορίδης είχε βρεθεί άλλες δυο φορές πρόσφατα στο επίκεντρο… επεισοδίων: Την πρώτη με τις δηλώσεις του κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας, και τη δεύτερη λόγω του μετώπου που άνοιξε με τον “ΣΥΡΙΖΑ”, επιλέγοντας να εκπροσωπήσει ως δικηγόρος την εφημερίδα “Παραπολιτικά” στην κόντρα της με την “Αυγή”.

ysterografa.gr